Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A prosztata kezelés megfosztott a férfiasságomtól

A prosztata kezelés megfosztott a férfiasságomtól


Dátum: 2016-04-12
Fájdalmas orgazmusok, gyenge erekció, véres ondó. Szexuális életedet számos tényező befolyásolhatja: fertőzés, gyulladás, vagy akár daganat. Előfordulhat, hogy ezeknek a problémáknak a gyökerét a prosztatánál kell keresni. A prosztata vagy dülmirigy a férfi belső nemi szervekhez tartozó nemi mirigy. Felnőtt férfiaknál kb. 20 g tömegű, szelídgesztenye nagyságú szerv. A húgyhólyag alatt helyezkedik el, az abból kiinduló húgycsövet körülvéve. Az általa termelt váladék, a prosztataváladék a hímivarsejtekkel és az ondóhólyag váladékával együtt képezi a hím nemi váladékot, az ondót. A prosztatát leginkább érintő betegségek a prosztatitisz vagy prosztatagyulladás, a prosztata-megnagyobbodás és a prosztatarák.

Prosztatitisz - a prosztata gyulladása

Ez a típusú gyulladás könnyen lehet bakteriális fertőzés eredménye, antibiotikummal kezelhető. Vannak esetek mikor nem tudjuk mi áll a gyulladás hátterében. Ez ilyenkor akár pár hónapra is elhúzódhat és rendszeresen visszatér. A prosztata gyulladás a szex élvezetétől is megfosztja a beteget, hisz ilyenkor az ejakuláció fájdalommal jár (fájdalmas orgazmus). Egyéb tünetek lehetnek vizelési nehézség, fájdalom a gáton, a herezacskó és a végbél közötti részen, a pénisz és a herék érzékenyek, hasi fájdalom jelentkezik. Mivel a prosztata részt vesz a spermiumok termelésében, a gyulladások és ismétlődő fertőzések meddőséget okozhatnak. Néhány, a prosztatagyulladás kezelésére használt gyógyszer a libidó csökkenéséhez vezethet.

Prosztata megnagyobbodás

A prosztata megnagyobbodása, a leggyakoribb jóindulatú daganat a férfiaknál. Ez a megnövekedés befolyásolja a normális vizeletürítést a húgycsövön keresztül, különböző tüneteket okozva. Gyakori vizelés, sürgető vizelési inger, gyenge vizeletsugár, a húgyhólyag teljes kiürítésének elmaradó érzése csak néhány tünete ennek a betegségnek. Néha a megnagyobbodás annyira súlyos, hogy szükséges a műtéti beavatkozás: ilyenkor a prosztata egy részét eltávolítják. A műtéti beavatkozás hosszú távú szövődményei lehetnek: impotencia, a retrográd ejakuláció (magömlés a hólyagba, és nem a péniszből kifele történik) és a meddőség.

Prosztatarák

38, 40 és 59 év közötti férfiból egynek prosztatarákja van. A kor előrehaladtával, a prosztatarák kialakulásának esélye rohamosan nőni kezd. Az idejében felfedezett és kikezelt rosszindulatú daganat gyógyulási esélye szinte 100%. Viszont a prosztatarák kezelésére használt gyógyszerek impotenciát és meddőséget okoznak. A műtéti beavatkozás során a teljes prosztatát eltávolítják, ezáltal azonban súlyosan károsodhatnak az erekcióért felelős idegek. A sugárterápia is nagyon könnyen impotenciát okoz, hisz csökkenti a tesztoszteronszintet, és a libidót. A hormonkezelés és a kemoterápia is kockáztatja nemcsak a beteg életét, de a férfiasságát is. Csökken az erekció képessége, a nem szervek vérellátása és a szexuális vágy.

Amit mi ajánlunk

A prosztatarák kezelése van a legtöbb káros hatással az érett férfiak szexuális életére. Az egészséges szexuális élethez való visszatérés nagyon sok idővel, türelemmel jár. Sok orvos természetes táplálék-kiegészítők használatát javasolja, amivel helyreállítható a nemi szervek egészséges vérellátása, és javítható az erekcióért felelős idegek érzete. A Vigrx Plus segítségével akár prosztata kezelés közben, vagy után, javítható a beteg szexuális vágya. A termék egyesíti az afrodiziákumok gyógyító és ajzó hatását, hogy egy normális, egészséges, erős erekció ismét elérhető legyen. A fertőzés, gyulladás, megnagyobbodás vagy rák által okozott meddőség, szintén lényeges változást hoz a prosztata betegek életében. Ebben az esetben, a Vigrx Plus mellett, a SemenSutra, egy másik természetes étrend-kiegészítő használata javallott. Ez utóbbi, elsősorban a fiatalabb férfiak esetében hozhat pozitív változást: javítja a sperma minőségét, a spermiumok mozgékonyságát, az ejakuláció erejét. A Vigrx Plus és SemenSutra minden olyan férfi esetében jól jön, aki kénytelen kiállni a prosztata kezelésével járó összes kellemetlenséget. A Vigrx Plus, SemenSutra és más hasonló természetes készítmények ismét lehetővé teszik a normális szexuális életet, gyereknemzést!