Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szexuális életed mindössze 50%-on teljesít! Sajnos! 1. rész

Szexuális életed mindössze 50%-on teljesít! Sajnos! 1. rész


Dátum: 2016-04-15

Ismerd a tested!

"Az egyszeri lovag mielőtt elindult a keresztes háborúba, magához hívatta a vár lakatosát, hogy erényövet tetessen a feleségére. Miután az erényöv a helyére került a lakatos a lovaghoz fordult és megkérdezte: Szájkosár is lesz?” Ha a szex szóba kerül, azonnal a pénisz, vagina, hip-hop 3 perc intenzív töcskölés, felnyögés jut eszünkbe és ezzel vége is. Probléma megoldva, ahogy az angol mondaná. A modern ember azonban többre képes ennél, hisz a dolgok lehetnek sokkal érdekesebbek is (és ezáltal sokkal bonyolultabbak). Erényöv ide vagy oda, szájkosár vagy nem, tény és való, hogy a sokszoros orgazmuskészség benned is megvan. A 100%-ban kielégítő szexuális élet neked is megadatik. Csak tudnod kell élni a lehetőséggel.

Induljunk a nulláról!

Ezt az írást azért olvasod, mert szeretnél megtudni valamit. Szeretnél változtatni valamin, szükségét érzed valami újdonságnak. Ez teljesen helyénvaló. Minden olyan pár amelyik rendszeresen szexel tudja, hogy a dolgok adott pont után egyszerűen ellaposodnak. Éppen ezért, a változás veled kezdődik. Személyesen. Kilégzés. Belégzés. Hagyd magad mögött a frusztrációkat. Ne hibáztasd magad semmiért.

Öleld meg magad!

Máris azon gondolkodsz, hogy hagyod az egészet a csudába, nem? Te konkrétan azt szeretnéd tudni, hogy hol és főleg hogyan csináld, hogy a szex kielégítőbb legyen, erre mi az ölelésekről papolunk. Elérünk oda is, türelem. Előbb azonban ízlelgesd a következő mondatot: Szeresd a bőrödet és a szexuális életed is szárnyalni fog! Soha nem fog teljesen hatalmába keríteni a szenvedély mindaddig, amíg nem fogadod el és nem szereted meg önmagad. Kövérek, vagy soványak, hosszú combúak vagy rövid lábúak, mindenkiben van valami szerethető. Most koncentrálj azokra a dolgokra, melyek saját meglátásod szerint, rajtad szerethetők! Ha kell, készíts jegyzetet róluk!

Tisztítsd meg az elmédet!

Teljes életed van, hisz dugig tele van. Teendőkkel. Akkor is kattog az agyad, ha megállsz egy pillanatra: teendők, elvégzendő feladatok, határidős munkák, munkák, munkák. Szabadulj fel! Jegyezz le mindent ha kell és tisztítsd meg az elméd a sok nyomasztó, észben tartandó kötelezőtől. Csak így tudsz teret hagyni a többi igazán fontos dolognak: a szerelemnek, vágynak. Szex a fejben, szex az ágyban. Mindenek előtt. Az agyunk a legnagyobb nemiszervünk, nem?

Változtass a helyzeten!

Nem nem, még mindig nem a szex a téma. Légy türelmes. Vágj bele olyan elfoglaltságokba, melyekben jobban megismerheted a tested. Az emberek nagy többsége inkább ülő életmódot folytat. Egyáltalán nem vonzó. Táncóra, joga kurzus, tae bo, kickboxing- tanuld meg a helyes légzést. Ugyanezek a tevékenységek segíteni elsajátítani a helyes testtartást, növelik az önbizalmad és felfedezed a tested szépségeit. A helyes légzés a nemi szervek vérellátását is növeli, így az orgazmuskészséged is megerősödik. Máris érdekesebb dolgokhoz érkeztünk, ugye?

Randizz!

Egy héten legalább egyszer, találkozz a kedveseddel. Ha nem élsz kapcsolatban, randizz magaddal! Hívj fel egy barátot ha egyedül érzed magad, hisz ez a bensőségességről is szólhat. Az emberi találkozások segítenek ráhangolódni az emberekre, megismerni egymás gondolatait, érzéseit, frusztrációit. Miért fontos ez? Mert erősebb szexuális kielégüléshez vezet. Mindent egy őrülten jó szeretkezésnek rendelünk alá. Nem felejtetted el, ugye?