Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mi az étrend-kiegészítő és mire használjuk?

Mi az étrend-kiegészítő és mire használjuk?


Dátum: 2016-08-01
A szótár szerint, a kiegészítő hozzáadott anyagot, pótlást jelent, mellyel a hiány csökkenthető. Az étrend-kiegészítők a normális étrendet, az egészséges életmódot vagy a gyógyszeres kezelést is kiegészíthetik. Egy gyógynövényekből, vagy multivitaminokból álló kiegészítő-kúra nem kezel vagy gyógyít meg semmilyen betegséget. Annak ellenére, hogy a reklámipar lépten-nyomon ezt próbálja belénk sulykolni, a valóság egészen más: nem léteznek csodaszerek, melyek mindenre jók. Az étrend-kiegészítőknek valóban nagyon sok pozitív hozadékuk van, de nem gyógyítják a krónikus betegségeket és nem változtatják meg egyetlen éjszaka alatt senki életét.

Az étrend-kiegészítők típusai

Az étrendünk kiegészítésére használt termékek összetevői között vannak a vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok, aminosavak, enzimek és más hasznos anyagok. Egyes termékek, mint a probiotikumok, a halolaj és a glükozamin, már speciálisabb kategóriába tartoznak. A kiegészítőket tabletták, kapszulák, porok, italok vagy energizáló kombinációk formájában hozzák forgalomba. Egyes kiegészítők nélkülözhetetlen tápanyagokkal szolgálnak diétázóknak és nagyon hasznosak azoknak az emberek, akik különböző okokból nem tudnak vagy nem akarnak egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást folytatni.

Vitaminok és ásványi anyagok

Ezek a kiegészítők valós egészségügyi előnyöket biztosítanak testünknek és segítenek megelőzni bizonyos betegségeket. A kalcium és a D-vitamin fontos egy bizonyos kor után fellépő csontritkulás megelőzésében és segít a csonttömeg-vesztés megállításában. Az A-vitamin segít növelni a csonttömeget és fenntartja a szem egészségét, az E-vitamin erősíti az immunrendszert és segít javítani a sejtek genetikai állományát. A vitaminok és ásványi anyagok hiánya az immunrendszer megfelelő működését is gátolja: a védekezési, gyógyítási mechanizmusok sem működnek megfelelően. Ezek a fajta mikrotápanyagok jótékony hatással vannak a mentális egészségünkre. Új-Zélandon készített tanulmányok kimutatták, hogy a vitaminok és ásványi anyagok bizonyos dózisban enyhítik a depresszió, stressz, szorongás, bipoláris rendellenességek, baleset utáni stressz és trauma tüneteit.

A növényi kiegészítők

A gyógynövényekben található különböző anyagok eltérnek a vitaminoktól és ásványi anyagoktól, mivel gyógyászati értéket tulajdonítanak nekik. A gyógynövények évszázadokon keresztül a betegségek kezelésének egyetlen módját jelentették, ma ezek képezik sok gyógyszer alapját. Az Egészségügyi Világszervezet becslése szerint a világ népességének 80% -a még mindig használja a növényeken és kiegészítő terápiákon alapuló kezeléseket. Sok növényi kivonatnak különösen erős és valós jótékony hatása van az egészségünkre.

A MaxMed étrend-kiegészítői

A MaxMed webshop virtuális polcain található étrend-kiegészítők valós hatással bírnak a különböző betegségekre. Egyes kiegészítőket nőknek szánták, mások a férfiakat célozzák. A MaxMed étrend-kiegészítői vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek és növényi kivonatok komplex összetételét kínálják. A kombinációk több éves kutatómunka eredményeként jöttek létre, különböző országok szakemberei és kutatói sok éves befektetett munkája során kísérletezték ki ezeket a képleteket. A MaxMed termékskáláján található készítmények célja javítani a fizikai megjelenést, a szexuális életet, növelni a férfi és női termékenységet. Ezek a termékek különböző ritka növények kivonatait tartalmazzák, közvetlen és konkrét hatással vannak a libidóra (férfi és női), a szexuális örömre, a szexuális energiára és az örömszerzés kapacitására. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítják a betegségeket, viszont a szerepük rendkívül fontos és valós az életünkben: segítenek megőrizni egészségünket, gondoskodnak a szép testről és lelki egészségről, energikus, vonzó és többnyire kiegyensúlyozott életről. Válaszd ki a neked leginkább megfelelő terméket és a Maxmed garantálja a minőséget és a kínált termékek hatékonyságát!