Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ezzel a módszerrel bármelyik férfi változtathat pénisze méretén

Ezzel a módszerrel bármelyik férfi változtathat pénisze méretén


Dátum: 2016-10-19
Sok férfi szkeptikus, amikor az étrend- kiegészítők és gyakorlatok kerülnek szóba, amikkel növelhető a pénisz. Ez egy teljesen normális reakció. Nagyon sok alaptalan állítás kering mindenfele, ezek pedig egyszerűen elvonják a figyelmet a valós adatokról és technikákról, melyek tényleg igazi változást eredményezhetnek. Ahhoz, hogy a valós információkat fellelhessük, át kell kutassunk mindenféle többé-kevésbé furcsa dolgot. Mégis növelhető a pénisz gyakorlatok segítségével? Vagy létezik pénisz-gimnasztika? Ezek teljesen jogos kérdések, a válaszokat tovább olvasva fogod megtudni.

Kettős megközelítés

Pénisznövelés terén, a leglátványosabb eredményeket akkor érhetjük el, ha két különböző területen serkentjük a növekedést: étrend-kiegészítőkkel és fizikai gyakorlatokkal. Ezzel a kombinált módszerrel, pár hónap alatt látványos változás érhető el. A folyamat valóban hosszú és komoly elhatározást valamint kitartást igényel, de jelentős, tartós eredmény érhető el. Jelenlegi ismereteink szerint, kutatásokkal igazolt tény, hogy a pénisz hossza csak fizikai, napi gyakorlatokkal, akár 25-30%-al is megnövelhető. Ha ehhez hozzá adjuk az étrend-kiegészítővel elért százalékokat is, az eredmény valóban irigylésre méltó lesz.

Összetett hatékonyság

Egyes férfiak csak a fizikai gyakorlatokat, mások csak az étrend-kiegészítőket választják. Mivel ilyen esetekben, a változás lassabb és kevésbé látványos, nagyon sokan feladják - mondván a módszer nem elég hatékony. A valóság ezzel szemben teljesen más. A gyakorlatok és a kiegészítők tandemben működnek igazán. A gyakorlat segít fenntartani a motivációt, és kitartást, ha úgy gondolod, hogy az étrend-kiegészítő nem működik. A kiegészítők a gyakorlatok mellett stimulálják a vérkeringést, ellazítják a szöveteket, és segíti a gyakorlatok okozta apró sérülések utáni regenerálódást. Csak úgy, mint amikor az ember egyéb testrészeit edzi.

Pénisz gyakorlatok?

Pénisz gyakorlatokat végezni valóban elég furán hangzik, hisz a péniszben nincsenek izmok, így mit edzenénk? Két alapvető gyakorlat létezik, melyeket el lehet végezni: az ínszalagok nyújtása, mellyel hosszanti növekedést érhetünk el, illetve a péniszt alkotó szövet vérellátásának növelése, mely vastagság béli változást eredményez. A gyakorlatokat naponta kell elvégezni 3-5 hónapon keresztül, de ami jó, hogy nem igényelnek semmi segédeszközt. A gyakorlatokat kézzel és sok türelemmel végezzük. A gyakorlatok végzése túlmutat a pénisz növelésén, hisz gyökeresen megváltoztatja az ember szexuális életét és egészségét. Az erekció keményebb lesz, jobban kontrollálhatod a magömlést és nő az orgazmusok intenzitása is.

Győztes mentalitás

Ahhoz, hogy elérd az áhított eredményt, szükséged lesz egy hosszútávfutó mentalitására is. Hozzávetőlegesen napi, vagy legalább heti 4-5 alkalommal lesz szükséged 20 percre, melyben a gyakorlatokra koncentrálhatsz. A gyakorlatokat lehetőleg ne gépiesen végezzük, hanem alkalmazzuk hangulatunkhoz annak érdekében, hogy a megfelelő mentális, sikerre koncentrált gyakorlatokat is elvégezzük egyben. A növekedési folyamatot egészséges életmóddal, jó minőségű protein bevitellel gyorsíthatjuk. A protein egyébként alap fontosságú a tartós eredmény elérésében.

Amit mi ajánlunk

A szövetek növekedése, a tesztoszteron szintjének emelkedése, valamint a vérbőség előidézése a pénisz növelésének folyamatában, a ProSolution Pills dolga. A ProSolution Pills étrend-kiegészítőnek értágító hatása van, mellyel a pénisz vérbőségét idézhetjük elő. A ProSolution Pills hatóanyagai növelik a tesztoszteront a szervezetben, mely segíti a pénisz növekedését is. A ProSolution Pills étrend-kiegészítő kiszerelése tabletta, emellett a csomagolás egy sor gyakorlatot is tartalmaz. A növekedés fokozatos és biztos, a szexuális élet jelentősen javul. A ProSolution Pills csak természetes alapanyagokat tartalmaz mellékhatások nélkül. Próbáld ki Te is!