Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Lehetséges korai magömlés 20 évesen?

Lehetséges korai magömlés 20 évesen?


Dátum: 2017-07-10
Lehetséges, főleg 20 évesen. A korai magömlés, -melynek során az izgalmi állapotban lévő férfi, nagyon rövid időn belül elélvez - a férfiak élete során akár ismétlődő periódusonként is előjöhet, akár serdülő, fiatal korban, akár az érett férfi korban. Leginkább azonban a fiatal, kamasz fiúk esetében fordul elő, - gyakran és sokaknál - de a kor előrehaladtával fokozatosan megritkul, majd kimarad. Ez szerencsés esetben.

Miért élvezek el túl hamar?

Egyes szakemberek szerint azért, mert túl fiatal és nagyon lelkes, türelmetlen vagy. Bizonytalan vagy és kapkodsz, mondanák más szakemberek. Végeredményben a kiváltó ok javarészt a fejedben van, nem szervi eredetű. Azaz, beteg nem vagy! Szégyenlős, tapasztalatlan annál inkább, ezért is parázol rá túlságosan a szex témára, hisz bizonyítani akarsz. Tipikus fiatal vagy, nincs is ezzel semmi baj!

Hogyan szabadulhatnék meg a korai magömléstől?

Sok türelem kell hozzá, de megoldható. Számos gyakorlat létezik erre, bizonyára ismersz közülük néhányat, így azt is tudod, hogy van ami bonyolult, macerás vagy éppenséggel kényelmetlen, de idővel ez is működik. Emellett van aminek a hatékonyságát növényi szerekkel is növelni lehet. A magömlés késleltetése és az orgazmus szinkronja azonban nem csak a technikán, hanem a gyakorláson is múlik. Ha szerencsés helyzetben vagy és türelmes partnerrel áldott meg az ég, vetkőzd le a gátlásaidat és együtt könnyen megszabadulhattok ettől a kellemetlen kis irritáló jelenségtől, ami minden kamasz fiú életét megkeseríti adott ponton. Sok türelem, higgadtság, lazulás és az erogén zónák simogatása, érintése, ingerlése szükséges. Gondolom, hogy nincs ellenedre az ilyen fajta gyakorlás. Próbáljátok ki a behatolás, aktus nélküli szexet: hagyatkozzatok egymás ingerlésére, simogatására úgy, hogy mindvégig te irányítod a szexuális izgalmad. Ne hagyjatok ki egyetlen alkalmat sem, hogy gyakoroljatok. Ne feledd: a kapitány te vagy, nálad az irányítás!

Előfordulhat, hogy nem “növöm ki” és a korai magömlés tovább tart?

Vannak olyan kevésbé szerencsés férfiak, akik valóban serdülőkor után is küzdenek a túl korai magömléssel és a túl gyors ingerekkel. Túl a húszon, benne a harmincban, sőt még tovább, a korai magömlés már aggasztó és nagyon elkeserítő jelenség. Nagyon kevés ilyen helyzetben lévő érett férfi vallja be magának vagy párjának, hogy bár tapasztalt és magabiztos, könnyen elélvez a kisebb, rövidebb ingerektől is. Még kevesebb ilyen helyzetben lévő férfi hajlandó beszélni róla, vagy tenni valamit azért, hogy a helyzet változzon. A kérdés viszont foglalkoztatja, hisz nehéz úgy kapcsolatot kialakítani, ezért válaszokat keres, megoldás után néz, mert bűntudata van. Kicsit olyan ez, mint egy ismétlődő kudarc epizód! A legnagyobbik fajtából: hogy férfinak érezze magát! Képes legyen, potens legyen, tettre kész legyen, erőtől duzzadjon! Ereje teljében érezze magát, élje az életét.

Mi a teendő?

Számos, viszonylag egyszerű megoldás létezik. Léteznek olyan növényi kivonatokból készített termékek, melyek mérsékelik az erős nemi vágyat, nyugtató hatásúak, fenntartják a merevedést, helyreállítják a potenciát. Érdekes tény, hogy ezek a növényi kivonatok először az agy egészségét, majd a belső szervek működését szabályozzák, majd csak ezt követően gyakorolnak jótékony hatást a szexuális egészségre, magömlés kontrollra.

A természetes növényi kivonatok, illetve az összetételben szereplő egyéb hatóanyagok egy potens, életerős, férfias szeretőt eredményeznek, aki kézben tartja a dolgokat, ura a helyzetnek és kontrollálja saját vágyait mindaddig, amíg azt érzi, hogy elélvezhet. És mindezt mellékhatások nélkül, nincs ellenjavallat és nem szintetikus szerekről beszélünk. Teljesen normális, hogy te szabályozd a saját vágyad, és akkor legyen kielégülés mikor te döntöd el. Mindez orvosi beavatkozások és más, többé-kevésbé invazív és fájdalmas eszközök segítsége nélkül. A korai magömlés nem egy megoldás nélküli probléma! Ne habozz megoldásokat keresni!