Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Meglátni és megkedvelni: hogyan tovább? II. rész

Meglátni és megkedvelni: hogyan tovább? II. rész


Dátum: 2017-09-04

Sógornő

Tegnap még azon gondolkodtál, hogy tudott a bátyád egy ilyen alacsony, sorozatfüggő nőt venni feleségül, ma viszont ismét eszedbe jutott ahogy a vasárnapi ebédnél a sótartót feléd nyújtotta. Hogy biztos légy a dolgodban, a mustárt is elkérted. Ugyanaz az áramütésszerű hangyazsibongás az egész testedben. Előnyök? Családban marad. Hátrányok? Ilyent mégsem teszünk...ha mégis, az egy életre szóló titok. Ne hagyatkozz arra, hogy ő is tartani fogja a titkot: egy kis lelkiismeret-furdalás, és máris megingott. Ahhoz, hogy könnyítsen a lelkén, ki is tálal a férjének, ami végzetes lehet mindkettőtöknek.

A (többé kevésbé) titkos rajongó

Kávéval kínál, megkér, hogy hazafele vidd el egy darabon, majd behív egy pohár borra. Elvégzi helyetted mindazt, amihez nem nagyon van kedved az irodában, folyton mosolyog, kedvenc kajáddal kínál és úgy szeret, hogy szinte felzabál! Nem is nagyon tudtál a létezéséről. Mostanig! Mivel mindenki szabadságát tölti, úgy gondolod egy titkos légyott belefér. Előnye: bolondulásig szeret. Hátránya: súlyosan rád kattan és nehezményezi, hogy csak kihasználod az ágyban. Második lépésben megkér, hogy vedd feleségül, harmadik lépésben már az öngyilkossággal fenyegetőzik. Vagy a te életedre tör.

A fülkés útitárs

A legjobb, ha közös hálóvagonban utaztok. Ha egyedüli vadász vagy a területen, ne a láncdohányos, állandóan telefonon üzletelő, keménykezű üzletasszonyt, hanem inkább a romantikus regénye mellől, forró pillantásokkal bombázó piruló bakfist válaszd. Előnyök: minden ami új és szokatlan felvillanyoz. Másnap tudni fogod a bőrén illatozó parfüm nevét, ismerni fogod a regényben szereplő karaktereket. Hátrányok nincsenek. Esetleg annyi, hogy nem kérted el a telefonszámát. Romantikus regény ízű hátrány? Fogalmad sincs ki volt ő, lehet a mostoha testvéred, akiről mindig is tudtad, hogy létezik, de nem kerested meg. Ennek az esélye azonban minimális, ne agyalj rajta. Vagy mégis?

A kedvesed ikertestvére

Maga az ötlet elképesztő és nagyon vicces. Már csak tudományos szempontból is tudnod kell, hogy : “Az egypetéjű ikrek összehasonlítása elméletben és gyakorlatban” milyen eredményeket hoz. Előnye, hogy te átélted a világ egyik legrégebbi szexuális fantáziáját. Hátránya? Könnyen kiderülhet, hogy bár külsőre egyformák, kedvesed testvére sokkal nagyobb főnyeremény lenne, lett volna, mint amit te választottál. Talán egyszerűbb, ha nem próbálod kideríteni, mi is az igazság.

Ex-barátnő

Nem is emlékszel már miért szakítottatok, hisz olyan kedves és érzéki volt! Egyedül érzed magad, rád tör az egyedüllét és kételkedni kezdesz a döntésedben. Előny? Ismerős a terep, úgy ismered a nőt, mint a saját tenyered. Hátrány? A felmelegített étel legtöbbször finomabb, de a szerelem kevésbé. Hatalmas hátrány: apránként eszedbe jut, miért is szakítottál vele. Segít benne, hogy kibeszéli telefonon, hogy teljesítettél az ágyban.

Végeredményben, a kaland legnagyobb hátránya, hogy beleszeretsz abba, akivel csak hempergést terveztél. Ezért érdemes olyant ágyba vinni, akivel esetleg a későbbiekben is tervezhetsz közöset. Természetesen az első együttlét is mérvadó lehet, ezért kell minden alkalommal kifogástalanul teljesítened férfiként. Mindig menj a tutira, tarts az éjjeli szekrényben Lixtra étrend-kiegészítőt. A Lixtra azokra az alkalmakra kell, ha az irodában túl sok volt a stressz, fáradtnak érzed magad, esetleg csökkent a libidód. Az is fontos szempont, hogy a Lixtra egy teljesen természetes összetevőkből álló termék. Bármikor úgy érzed, hogy a csatába indulás előtt kellene egy kis erősítés, a Lixtra mindig biztos segítség.