Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A tesztoszteron és az irritált férfi szindróma

A tesztoszteron és az irritált férfi szindróma


Dátum: 2018-01-30
A férfiakat frusztráló 100 leggyakoribb ok között a nők permenstruációs szindrómája vezet, méghozzá toronymagasan. Hogy miért? Mert azalatt az idő alatt a nő teljesen megváltozik: kedvetlen, mogorva, irritált, veszekedik, vádol, harap és körmöl és esze ágában sincs egy kicsit is érzékinek lenni. Ezzel szemben Te, 100%-ban ártatlan vagy és nem érted miért kell neked is bűnhődni a peteérés alatt. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, hiszen ha édes bosszúról akarunk beszélni, bátran megemlíthetjük az Irritált Férfi Szindrómát (IFSZ). Bizony, ezt nemrégiben tudományosan is bizonyították.

Tudományosan bizonyított tények

Kutatók nemrég igazolták, hogy ha a férfi szervezetében túlteng a tesztoszteron (legfontosabb férfi nemi hormon), két állapot között ingadozik: "felhúzható szex gép" és "két lábon járó hormon gyár". Magyarán, tobzódik benne a férfiasság. Mivel az éremnek két oldala van, arról is beszélnünk kell, hogy ha csökken a tesztoszteron szintje a szervezetben (ez ciklikusan történik), ideges, agresszív vagy éppen lehangolt.

Ez csak a csalóka látszat

Értem én, de mi van azokkal a kanokkal, akik mindig a helyzet magaslatán vannak, csak úgy árasztják a férfiasságot? - tehetnénk fel a kérdést. Nos, ez csak a látszat: minden férfi életében jelen vannak ezek a periódusok, mikor gyengének, sebezhetőnek érzi magát és semmi kedve a szexhez, az összebújáshoz.

Ki a hibás? Van egyáltalán?

Nem a te hibád, hogy napjainkra egy mutáns lett belőled: a barlanglakó ősemberből egy Irritált Férfi Szindrómában (IFSZ) szenvedő kortárs férfi lettél. A környezet teszi. Az IFSZ megjelenésének egyik fő oka a mindennapi stressz. A stressz birodalmában a férfiak egyre nagyobb erőfeszítésekkel kell szembe nézzenek, ingerlékenyek és csökken a szexuális vágyuk. Ez megmagyarázza azt a tényt is, hogy a városi férfiak kevésbé aktívak szexuálisan, mint a falun, vidéki környezetben élő társaik. Mert egy dolog az, ha zuhan a tőzsde, csökken a befektetéseid értéke, nem tudod fizetni a banki hitelt, munkaszerződésed tele van szemét záradékokkal, és másik dolog az, ha a héja elragad két napos csibét a háztáji gazdaságodból.

Kell ez nekem?

A szuper kanok minden fent említett tényt tagadni fognak, azzal érvelnek majd, hogy a férfiak racionális lények, nem befolyásolja őket holmi fiziológiai változás, ez a szindróma meg elkerüli messziről az igazi férfit. Bár, ha jobban belegondolunk, miért tagadnánk, ha egy tökéletes kifogásnak bizonyul? A már meglévők mellett: "a kollégáját léptették elő helyette", vagy "veszített a kedvenc csapata". Igen, szereted a gyors autókat, a sört, a versenyt a kihívást, az izmokat, a jó kondíciót, a focit, a haverokkal töltött szabad időt, a nagymellű nőket és a persze zúzzon a rock'n'roll!
Viszont nagyon valószínű, hogy 50 éves kor után csökken a mozgékonyságod és kalandvágyad, érett, kellemes, mély tekintetű férfivá alakulsz, aki a kertben tevékenykedik szívesebben és macskát tart.
Mindez amellett, hogy az ágyban is megváltozik az iramod, az állóképességed és a teljesítményed. Kedvesed viszont továbbra is elvárná az erotikától túlfűtött férfit, aki minden erejével az ő kielégítésére koncentrál. Még akkor is, ha épp egy gyengédebb, nyugodtabb időtöltésre vágynál. Nem adná jól magát, ha fejfájásra hivatkoznál, de kereshetsz valami pillanatnyi megoldást, ami nem jár mellékhatásokkal, nem is gyógyszer.

Próbáld ki a ProSolution Pills- et, ha kedvesed huncutkodásra vágyik. A ProSolution Pills természetes alapanyagokból készül, nincsenek ellenjavallatai, így ezekre gondolnod sem kell, csak a kellemes percekre koncentrálj. Ha valami igazán bizsergetőre vágynál, alkalmazd a ProSolution Pills-et. Segítségével elérhető a kemény, hosszantartó erekció, sőt, a péniszed nagyobb méreteket ölthet a kezelés elvégzése során. Használd bizalommal a ProSolution Pills-et!