Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Forró beszélgetések az ágyban? Naná!

Forró beszélgetések az ágyban? Naná!


Dátum: 2018-02-28
Fogorvosnál kussolni rendben van, az ágyban viszont ne némulj meg, ha lehet. Persze nem kell túlzásba esni, főleg, ha alig két napja ismeritek egymást. A felnőttek is beszélnek őrültségeket, de ha egyébként sem vagy egy beszédes alkat, lehet, hogy az ágyban is hallgatsz inkább. Persze ha bele gondolunk, hogy milyen vicces tud lenni, ha pontos utasításokat adtok egymásnak, sokkal izgalmasabb, mint hallgatni a légy zümmögését a falon. Megpróbálod? Tudod mit és hogyan mondj?

"Súlyos" szavak

Nagyon sok nő szereti részletesen elmesélni, hogy mit és hogy tenne a partnerével. Ha ez téged is felizgat, hagyd beszélni kedvére. Ha viszont inkább untat, mint felizgat, kérd meg, hogy hallgasson vagy csak tapaszd be finoman a száját. Mit ne csinálj? Csak az ő kedvéért ne menj bele a játékba: ehhez ketten kelletek. Ezért, ha csak egyik találja izgalmasnak a forró, részletgazdag suttogást a sötétben, a másik nagyon hamar ráun és elmegy a kedve az egésztől. Van, aki zavarba jön, van, akit zavar.

"Nagyon jó vagy!"

Minden randitok alkalmával szikrázik körülöttetek a levegő? Elképzelhető, hogy ezt szavakkal is az értésére akarod majd adni és égre földre dicséred a technikáját és a hozzáértését. Ez viszont ne az első randin történjen, hisz, mint mondtam, van, aki zavarbajön. Vagy zavarja. Egyszer mérd fel a terepet, puhatolózz, fedezd fel a vágyait, hangulatát. Ha pozitív reakciót váltasz ki, engedd szabadjára a fantáziád és a szádat. Hadd élvezze(n)!

Csak semmi becézgetés

Ha már hosszabb ideje ismeritek egymást, egyértelmű, hogy a kedves megszólítások, becézgetések a szeretkezéseitek részévé váltak. Idővel. Első randin nem biztos, hogy tuti befutó a becézgetés: a "cica" meg a "kicsi szívem" túl mű és mesterkélt is lehet. Azt az érzést keltheti benne, hogy minden nőt így becézgetsz, ekkora közvetlenség elijesztheti és többet nem veszi fel majd neked a telefont.

Fűts be neki

Úgy érzed, izgatná, ha forró dolgokat suttognál a fülébe az ágyban? Ha ez fokozza a hangulatot, próbálkozz vele: kérd meg, mesélje el, hogy érzi magát veled, törjétek meg a jeget. Ha kissé visszahúzódóbb, csendesebb, a spontán megnyilvánulásod őt is felbátorítja, hisz tudja, hogy önmaga lehet veled az ágyban, hisz nem fogod megszólni. Mit ne tegyél? Ha az ismételt próbálkozásokra sem nyílik meg, ne erőltesd a dolgot. Lehet, hogy ő szex közben az érzésekre, átélt izgalmakra koncentrál. Csendben.

Köztudott tény, hogy minden férfi imádja, ha pallérozzák az egoját. Elismerik a képességeit, igazi kannak nevezik és férfiként tekintenek fel rá. Neked meg tudnod kell, hogy minden rendben van a gatyádban, átlag fölött teljesítesz és ritka jó példánynak számítasz. Ehhez viszont néha elkel a segítség: napi 2 Prosolution Pills tabletta bármikor megerősíti a férfiasságod. A Prosolution Pills egy természetes és igen hatékony étrend-kiegészítő, segít formában maradni és minden alkalommal csúcsformában teljesíteni. A méret nem számít? Csak akkor, ha ő kedves akar lenni. Te viszont erősíts: minden nap 2 Prosolution Pills tabletta egy hónapon keresztül. Tv-t kikapcsol, lámpát elolt, nőt ámulatba ejt. Hallottad, hogy a pornó iparban is osztanak Oscar-díjat? Teljesítményeddel te is nyerhetsz egyet, kedvesed tuti neked ítéli!