Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Csődöt mondott az erekciód. Ki a hibás: te vagy a partnered?

Csődöt mondott az erekciód. Ki a hibás: te vagy a partnered?


Dátum: 2018-04-13
Végre-valahára ágyba vitted, ott fekszik melletted teljes szépségében: Victoria’s Secret fehérneműben, mindene kerek, formás, feszes. Tudod, hogy vigyáz magára, ez meg is látszik a testén: hasa lapos, mellei kemények, maga a tökély. Ahogy csodálod és falod a szemeiddel, minden eszedbe jut, amit valaha ki akartál próbálni egy nővel: mindent, most azonnal, kifulladásig. Úgy érzed, tiéd a világ, Te vagy a legnagyobb kan, akit hátán hordott valaha a Föld. Érzed, hogy átvenné az irányítást, hagyod magad, faljon fel ez az Istennő.

Büszkének és erősnek, igazi férfinek érzed magad, de a magabiztosságot lassan felváltja a pánik. Bármennyire koncentrálsz, ez a tökéletesség nem mozdítja be a kis herceget. Egyszerűen nem reagál, bánatosan fityeg, minden vér kifutott belőle. Ezt egyszerűen nem hiszed el, vajon miatta van? Észbontó ez a nő és csak téged akar, kamaszkorod minden nedves álma eszedbe jutott, a cerka mégsem akar állni, ez most a te hibád? Egyáltalán mi történik?

Ideges vagy

Lehet, hogy ő maga a tökély, de rajtad van némi plusz kiló és egy kis “sörpoci”. Lehet, hogy ez feszélyez? Hirtelen azt gondolod, hogy egy ilyen nőnek biztos több partnere volt és nagy tapasztalata lehet. Vajon nem lennél képes kielégíteni őt? Ha túlspilázod a sok valótlan gondolatot, félő, hogy megárt.

Túl sokat ittál

Partizni a barátokkal, meginni pár pohár piát, táncolni a kedveseddel, felér egy előjátékkal. Ezek után már alig várod, hogy csak kettesben maradjatok. Ilyenkor viszont megtörténhet, hogy nem figyelsz arra, hogy mennyit iszol, hisz csak jól akarod érezni magad. A sok alkohol viszont katasztrofális hatással lehet a merevedésedre. Reménykedhetsz abban, hogy reggel nem zúg majd úgy a fejed, hogy elnyomja a vágy hangját.

Valaki másra gondolsz

Korábban, amikor az exed legújabb bejegyzését láttad a facebookon, kissé feltolta az agyvized. De lehet, hogy a családi gondok megoldása vonja el a figyelmed egy kis huncutkodásról. Erre mondják azt, hogy ez bizony most nem alkalmas. Szex a zuhany alatt? Talán később….

Hibásnak érzed magad

Apropó ex barátnő: a mai meglepetéscsók, amit a kávézóban kaptál tőle, egészen összezavart. Jó fiú vagy, nem érzed illendőnek a párodat is megcsókolni a “bűnös” ajkaiddal. Vajon el kellene mond neki, hogy önhibádon kívül vétkeztél, hisz téged is meglepetésszerűen ért? Mi van, ha az őszinteséggel mindent elrontsz? Vagy ha ő tudja meg hamarabb? Vajon mit szeretne az exed? Vajon békülni akar? Túl sok kérdés, túlságosan összezavar, ez a nadrágodban is érezteti hatását. Ilyen lankadt hangulatban a szex szóba sem jöhet.

Nincs kedved

Annak ellenére, hogy a városi legenda szerint a pasi bármikor kapható a szexre, veled is előfordul, hogy inkább meccset néznél. Na ezt próbáld meg elmagyarázni a kedvesednek, ha épp Bálint-napra lep meg egy kis hegyvidéki kiruccanással. Bonyolult, igaz? Jó lenne valami áthidaló megoldás, ami minden hasonló esetből kiránt. Éppen ezért, ha a hegyi kirándulásra csomagolsz, a fogkefe meg az aftershave mellé dobj be néhány UP kapszulát. Csomagolása olyan diszkrét, hogy fel sem tűnik majd senkinek. Hatása viszont olyan erős, hogy minden szorult helyzetben számíthatsz rá. Az UP használatával nem számít, ha a főnököd épp péntekre hozott ki a sodrodból, az sem, ha egész éjjel a haverokkal ittál. Sőt, még az sem, ha a kisebb-nagyobb gondok szétforgácsolnák a figyelmed. Az UP potencianövelő segítségével mindig bevetésre kész vagy, mindkettőtök izgalmát fokozza és olyan hétvégét biztosít mindkettőtöknek, hogy azt is elfelejted, messze még a nyár.