Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex és humor – Akinek humora van, az ágyban is taktikásabb

Szex és humor – Akinek humora van, az ágyban is taktikásabb


Dátum: 2018-05-16
A humor ellazít, a nevetés felüdít, a jó hangulat mindig oldja a feszültséget és összehozza az embereket. Minél többet nevettek a kapcsolatban, annál könnyebben léptek át például az ágybéli kudarcokon. Mivel sem a nők, sem a férfiak nem használati utasítással vagy technikai leírással futkosnak, nem árt a humorérzéket már az első randin tesztelni. A mondás azt tartja, aki sokat és jóízűen nevet, az ágyban sokkal szenvedélyesebb az átlagnál.

Mikor az „ah-ah!” egyszer csak „ha-ha!” lesz

Biztosan emlékszel még olyan esetre, amikor hazavitted a lányt és hirtelen azon kaptad magad, hogy nem tudod, mi a dolgod. Emlékezetes volt: csak egy kis kikapcsolódásra vágytál, kiszakadni a rutinból, elfelejteni a mindennapi gondokat. Éppenséggel ez volt az, ami leginkább megzavart. Fejedben pörögtek az események, próbáltad berúgni a fantáziád, hátha szerepbe és végül a karjaiba varázslod magad. Hagyta, hogy próbáld elvarázsolni, de a felhajtott szoknyája mögül csak mosolyogni tudott, mikor meglátott bokáig tolt gatyában. Ez inkább komikus látvány volt, mintsem vágyfakasztó. Újratervezés: ruha igazítás, aztán egy pohár bor mellett elkacagtátok az egészet. Higgadtan, humorral, felnőttesen megbeszéltétek, hogy mi is történt, aztán megmutattad neki, hogy ha a bestia elszabadul, orgazmus nélkül senki nem távozik a tett helyszínéről. A humor kihúzott a csávából.

Ha a humor nem az erős oldalad, nem jön össze egy-egy poén elsütése, szerezz be legalább valami kis játékszert, vagy képzeljétek el a kövér szomszédotokat szex közben. Az is mókás lehet. Aztán az együtt nevetés könnyen átfordul gyengéd sóhajokba és elfojtott sikolyokba.

Ürömből öröm

Kellemetlen szituációból könnyen lesz kellemes eset. Megfelelő hozzáállással, kellő humorral még a nagyon elrontott romantikus estékből is kihozhatod a maximumot. Pezsgő behűtve, csoki, eper előkészítve, indultok a kád felé. És csengetnek. Kitartóan. A házfelelős épp ma este akarja leolvasni a vízórákat és épp most. Romantika odalesz, atmoszféra elszáll és csak nevettek magatokon és hasonló félresikerült szituációkon. Ez az együtt töltött értékes idő. A szex marad reggelre.

Mindig tartsd szem előtt, hogy az önirónia mások szemében erény: jelzi, hogy kellőképpen magabiztos vagy ahhoz, hogy kacagni tudj magadon.

A humor lehet gyilkos is

A nők talán könnyebben ironizálják magukat, a férfiaknak ez kicsit nehezebben megy. Neveltetés kérdése, hisz nekünk azt tanították, hogy mindig toppon legyünk, a maximumot nyújtsuk és mi legyünk a követendő példa. Nem kell megsértődni azon, ha a nők kifiguráznak tulajdonságaink közül néhányat, vagy a biztosnak vélt szövegünk nem a ruháit varázsolja le instant, hanem megnevetteti. Engedd el a tökéletes forgatókönyvet, ne rendezni akarj, hanem szeretkezni: lazulj el, élvezd a pillanatot.

Ha néha mégsem tudsz teljesen ellazulni, úgy érzed jó lenne egy kis segítség, erősítés, ne félj lépni: a mai étrend-kiegészítők egészen biztonságos módon fokozzák a vágyat, így te, vagy mindketten felpörgetett libidóval eshettek egymásnak. A gyengédség, a humor és az illatos masszázsolaj vagy síkosító mellett a Sex Power is legyen kéznél. A Sex Power kapszula azonnal hat, teljesen természetes és a hatása... nos az szemmel látható. Ha nem szereted azokat a termékeket, amelyek csak idővel fejtik ki hatásukat, válaszd az instant merevedést, állóképességet és többszörös orgazmust biztosító, természetes Sex Power terméket. Ha egyszer kipróbáltátok, a partnered is érezni fogja a különbséget. Nem csak érezni, hanem kérni is. Mit kívánhatsz ennél többet?