Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sex și umor - Cine râde în pat, iubește mai bine

Sex și umor - Cine râde în pat, iubește mai bine


Publicat în: 2018-05-16
Umorul destinde, râsul tonifică, buna dispoziție întărește legătura dintre oameni. Cu cât cuplurile râd mai mult, cu atât pot depăși mai repede situațiile neplăcute din pat. Și, pentru că femeile nu se livrează cu instrucțiuni de folosire sau fișe tehnice cu ce știu sau pot să facă, te sfătuim să testezi simțul umorului încă de la prima întâlnire. Nu uita că despre cei care râd mult și bine se spune că ar fi mult mai pasionali la proba de foc a sexului.

Când ”ah-ah!” devine ”ha-ha!”

Sigur îți aduci aminte, acum două luni, ai cunoscut-o pe Amalia și, după câteva întâlniri, ați ajuns la tine acasă, însă fiind prins de problemele de la servici, aproape că ai uitat cum să te porți în intimitate. Prin minte au început să ți se perinde toate imaginile sexy de prin filme, ai fi vrut să fii în același timp și tipul sexy de la cablu, și striperul din club și Casanova dacă se poate. Ea te-a lăsat să-ți faci numărul, dar la un moment dat ai realizat că te privește amuzată; fusta o incomoda, tu erai dezbrăcat pe jumătate, amândoi erați ciufuliți și nici urmă de dorință. Ați izbucnit amândoi în râs, ați desfăcut o sticlă de vin și abia apoi lucrurile au luat o întorsătură spre bine. Umorul te-a salvat.

Dacă nu te pricepi la ghidușii sau la spus bancuri, achiziționează măcar o jucărioară sexy, sau imaginați-vă cum fac sex vecinii de la 4, care sunt foarte grași și scorțoși. La un moment dat, hohotele se vor transforma într-o partidă de sex, după o partidă bună de râs.

Să faci haz de necaz

Un incident neplăcut se poate transforma într-o întâmplare nostimă și cu happy-end. Ca atunci când pregătești o atmosferă romantică, muzică, șampanie, căpșuni în ciocolată pentru ea, vă îndreptați înspre dormitor în mijlocul preludiului, când sună insistent cineva la ușă. Administratorul, evident, îți aduce aminte de întreținere și ține neapărat să citească și contorul și apometrele. Din păcate, nimic nu mai repară atmosfera și râdeți amândoi toată seara de întâmplări amuzante asemănătoare, iar promisiunea unei partide fierbinți rămâne pe dimineață.

E de ținut minte că autoironia impresionează pe cei din jur și dovedește că ești destul de sigur pe tine ca să-ți permiți să te mai iei, din când în când, peste picior.

Plasat greșit, râsul poate ”castra” pentru moment

Poate femeilor le este mai ușor să râdă în plină autoironie, dar bărbații pot avea ceva probleme la acest capitol, mai ales dacă au fost crescuți să fie duri, puternici, responsabili, terorizați să fie mereu la înălțime. Nu te simți jignit dacă iubita zâmbește la remarca ta, pune deoparte scenariul ideal pe care ți l-ai stabilit și lasă-te în voia plăcerii. Sexul reușit înseamnă senzualitate, bucurie și bună dispoziție, lasă-te surprins și trăiește senzațiile.

Dacă se întâmplă, uneori, să ai probleme în caz de forță majoră și erecția să-ți facă probleme, nu dispera, include relaxat și dezinvolt în conversație ideea unui ajutor minune pentru tine sau, de ce nu, pentru ea. Pe lângă tandrețe, lubrifiant și umor, își poate face loc între așternuturi și o doză de Sex Power, prietenul de nădejde care acționează imediat, natural și... vizibil. Dacă nu ești adeptul pastilelor sau suplimentelor care își fac efectul în timp, atunci Sex Power este ideal pentru că o doză are efect imediat. Iar dacă iubita ta este destinsă, glumeață și pusă pe șotii, iar Sex Power este la îndemână în fiecare seară, atunci poți renunța la chicotit și începe o partidă tumultuoasă și sălbatică.