Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00

Carieră la MaxMed


Compania MaxMed

Suntem o companie solidă, formată în 1999 și în continuă creștere de peste 10 ani. Suntem axați pe sănătate. Importăm și vindem en-gros și en-detail produse naturiste, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Scopul nostru este să oferim clienților noștri servicii și produse de calitate, ca prin obținerea încrederii să devină clienți fideli și mulțumiți pe deplin.

Echipa MaxMed

Avem oameni remarcabili, de la care poți învăța multe. Întrucât angajăm doar persoane creative, talentate, flexibile, perseverente, cu abilități remarcabile, dornice să se autodepășească, alăturându-te nouă vei avea ocazia de a-ți lărgi orizonturile. Vei putea crește împreună cu noi împărtașindu-ne cunoștințele, experiențele, visele și viziunile tale și descoperindu-le pe ale noastre.

Alătură-te echipei!

Niciodată nu angajăm oameni doar pe baza CV-ului, dar acesta este primul și cel mai important pas de urmat. Credem că CV-ul este oglinda vieții tale de până acum. Dacă ne place ceea ce reflectă te vom chema la un interviu, dar să nu te aștepți la un interviu obișnuit.

Posturi disponibile la MaxMed: