Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00


MaxMed. Mai mult decât o afacere.

Salut! Noi suntem MaxMed!

Cine suntem noi?

”Suntem ca și clienții noștri. Fii, tătici, frați, prieteni, bunici și nu în ultimul rând soți. ”
Suntem conștienți că uneori – chiar dacă nu vrem să admitem – și noi avem nevoie de ajutor. Ne-am propus ca noi să oferim acest ajutor tuturor celor care au nevoie de el. Și noi la rândul nostru putem spune că am avut parte de experiențe atât bune cât și rele dar din care am învățat de fiecare dată câte ceva. Nu ne denumim experți, însă colaborăm doar cu profesioniști, atât medici cât și psihologi, astfel încât să vă putem oferi informații și sfaturi utile.

Viziunea echipei MaxMed

În viața fiecărui bărbat există o mulțime de probleme. Există și mai multe promisiuni cum ar putea fi rezolvate. Cum poți decide ce e și ce nu e pentru tine? Așa s-a născut idea noastră de a crea ”ceva”, ce poate oferi ajutor în acest sens. Așa că am creat MaxMed. Ne dorim să trăim într-o lume în care fiecare să poată experimenta o viață sexuală sănătoasă, echilibrată și deopotrivă împlinită.
 

Nu doar un brand. O echipă. O viziune. O misiune.
”Aducem satisfacție în viața intimă a cuplurilor.”

Misiunea noastră

Nu poți avea o afacere fără să ai o misiune. Faptul că vrem să oferim ajutor bărbaților este doar începutul.
”Misiunea noastră este să ajungem la toți bărbații care întâmpină probleme în dormitor și să-i ajutăm să le depășească repede și ușor.”
Povestea noastră a început în 2012. Pe parcursul anilor am reușit să ajutăm zeci de mii de români din toată lumea. Nu ne vom opri, vom continua cu perseverență și multă răbdare și în anii care urmează.
Știind că bărbații au nevoie de noi, fiind conștienți că suntem de folos, faptul că primim laude și mulțumiri zi de zi, ne dă putere să trecem peste toate obstacolele și să continuăm să ne îndeplinim misiunea.
Cu fiecare zi ce trece ajungem cu un pas mai aproape ca viziunea MaxMed să devină realitate.
Cu respect,
Echipa MaxMed