Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul Dvs
Revista MaxMed
0
Nu aveți niciun produs în coș!
LOGIN
Contul Dvs
Transport gratuit
Unde vedeți acest semn
Telefon: 0371-785.785
Program: L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00

PPRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a directive 95/46/CE, S.C. Maxmed Depo S.R.L., cu sediul în mun. Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor nr. 2, jud. Harghita, în calitate de operator de date cu caracter personal, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:

  • informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe maxmed.ro,
  • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor,
  • în vederea executării unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înaintea încheierii unui contract,
  • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine lui S.C. Maxmed Depo S.R.L., în calitate de operator.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a procesa și livra comenzile Dvs. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de livrare.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: împuternicitul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din cadrul S.C. Maxmed Depo S.R.L., respectiv operatorul de vânzări prin telefon și departamentul de logistică, societatea de curierat rapid, care asigură livrarea comenzilor și autoritățile fiscale. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Regulamentului 679/2016, beneficiaţi de dreptul de acces la datele furnizate, de dreptul de rectificare, de dreptul la restricționarea prelucrării, de dreptul la portabilitatea datelor. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Maxmed Depo S.R.L. adresa de corespondență în Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, județul Harghita. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.