Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Impotencia keseríti meg az életed?

Impotencia keseríti meg az életed?


Dátum: 2018-05-31
Egyre gyakrabban jutnak eszedbe manapság az egykori diákéveid, amikor a szexuális életed teljesen másképp nézett ki: gondoltál hokimeccsre, sorozatra, kurzusra és sörözésre, próbáltad nyújtani az orgazmust addig, hogy a lány előtted elélvezzen. Sőt szeretted volna, ha egész reggelig bírod. Emlékszel?

Nos a helyzet azóta megváltozott: legutóbb görcsösen próbáltál felidézni egy kis pornót, hogy legalább egy 3 percig tartó merevedés összejöjjön. Ne tartson reggelig, elég a 3 perc. Na jó, legyen öt. Kávéval a kezedben azon gondolkodsz: vajon egy férfi pornószínész munkaköri leírásában benne van az állandó magas libidó és erekció készség? És ha igen, mivel éri el? Vajon az állásinterjún alkalmassági próbát is tennie kell? Szerencsére a humorérzéked nem hagyott el, talán a merevedési zavarokat is kezelhetnéd kicsit lazábban.

Legközelebb tutira mész: félreteszel minden negatív gondolatot és csak az együttlétre koncentrálsz. Felvillanyoz a szex gondolata egy ilyen vonzó nővel. Hagyod, hogy beszippantson az atmoszféra és már nem érdekel, hogy mennyi a legutóbbi fizetetlen számlád, mennyit vitt el az autójavítás, vagy hogy a kutyád megint a szőnyegre csinált. Nem érdekel, mert most a mennyekbe repíted ezt a nőt. Magabiztos vagy és…. impotens?

Már megint? Máskor te voltál a férfi, aki minden helyzetben addig izgatta a nőt, amíg eszét vesztve ájult bele az orgazmusba újra és újra. Vele, vele és vele is voltál már. Ennek tényleg vége? Mik ezek a semmiből előtűnő nagyon gáz szituációk? Ideje elgondolkodni azon, hogy valami baj van. Bár a humorod megmaradt, keserédesen gondolsz arra, mi maradhat ezekből a félresikeredett együttlétekből a “Kedvesem titkos naplója” lapjain.

Első nap:

Ma voltunk 6 hónaposak. Ahelyett, hogy újraéljük első találkozásaink nagy szeretkezéseit, ő teljesen elzárkózott a közeledésemtől. Nem is lett semmi a dologból.

Második nap:

Azt mondta, van egy kis titka, amit meg akar osztani velem. Bevallotta, hogy szerinte ő impotens lett. Nem is lepődtem meg, hisz nem is tudom mikor voltunk utoljára együtt.

Harmadik nap:

Azt hiszem, zátonyra fut a kapcsolatunk. Ma a közértben jött rám a sírás, miközben banánt válogattam.

Negyedik nap:

Jó hírem van, felfedeztük az UP kapszula természetes erejét. Valami étrend-kiegészítő, és tényleg működött. Csak nagyon soká aludtunk el, hisz faltuk egymást, olyan forrón, mint még soha!

Hetedik nap:

Azt hiszem, ez az UP cucc az agyára ment. Ma az autóban akart rávenni egy gyors menetre. Kissé szégyenlem magam: hagytam. Nagyon élveztem!

Tizenkettedik nap:

Oké, bevallom, kezdett kicsit sok lenni, lassan kerülöm a közelségét. Ma a városban kerestem elfoglaltságot magamnak, remélve, hogy mire hazaérek, elalszik. Szájában rózsával, meztelenül várt a nappaliban és ott helyben rakott meg, hisz akkora merevedése volt, hogy sajnáltam magára hagyni.

Tizenötödik nap:

Lassan azt kívánom, bárcsak meleg lenne. Két napja fésülködtem utoljára (semmi értelme), mackóban ülök itthon, megfáztam, folyik az orrom. Neki még így is a világ legszebbje vagyok. Megkívánt, megkapott. A konyhában.

Huszadik nap:

Megpróbáltam elrejteni az UP kapszulákat, remélve, hogy lesz egy nyugodt hétvégém a tv előtt. Arra ébredtem, hogy a nyelvével csiklandoz, “lesből támadt”, ahogy ő fogalmaz. Nem tudom, mit tegyek, hisz örülök az őrülten jó szexnek, de aludni is akarok végre egy egészségeset! Minden esetre, ez sokkal édesebb “teher”, mint mikor impotensnek gondolta magát….