Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex a nyaralás alatt - kaland és szabadság

Szex a nyaralás alatt - kaland és szabadság


Dátum: 2018-07-23
A szex egy természetes ösztön, ugyanakkor remek motivációforrás a férfiaknak. Megfigyelhető, hogy a szexre képtelen vagy kielégítetlen férfiak állandóan problémákkal küszködnek: könnyen kiközösítve érzik magukat, depressziósak és magukba fordulnak, ami egyáltalán nem segíti őket, hogy vonzónak tűnjenek az ellenkező nem szemében.

Ez olyan, mint a herélt kandúrok: rendkívül lusták lesznek, egész nap csak zabálnak, bárhol elalszanak, szemmel láthatóan hízni kezdenek és egyáltalán nem kelti fel az érdeklődésüket a nőstény macskák közelsége.

Ha úgy érzed, hogy lassan te is a herélt kandúr szindrómát véled felfedezni magadon, itt az ideje, hogy cselekedj: ne várd meg, hogy a nyár végén is egyedül és kielégítetlen legyél. Ideje egy kis friss leheletet vinni a szexuális életedbe. Mindegy, hogy hosszabb ideje szünetel a libidód, vagy csak egy átmeneti kedvetlenség gyötör, itt az ideje meglátogatni valamelyik tengerpartot!

Miért a nyaralás?

Nem tűnt fel, hogy a vakációs szexek mindig jobbak? Akár a pároddal, akár csak egy idegennel bújsz ágyba, ez nem számít. Teljesen új, szabad világ vár rád. Lehet, hogy ledobod a mindennapi gondjaid, lehet, hogy a sós levegő és a forró napsütés teszi: felfűtött hangulat, hideg italok, érzékek és kalandok. Mire várnál még?

Új helyszín

Mitől lesz egy hotelszoba érthetetlen módon izgató? Lehet attól, hogy meghall, esetleg meg is lát valaki? Ez izgat fel? Vagy csak a megváltozott szoba, ágy, körülmények izgatnak fel? Valami egészen különlegesre vágysz? Ne csak a hotelszobában, a szabad ég alatt is próbáld ki az erotikát. Tengerparton, part menti erdőben, sziklák alatt a homokon. Ennél természetesebb már semmi nem lehet!

A gyerekeket hagyd a nagyszülőknél

Ha a gyerekektől külön nyaraltok, sokkal több időtök marad egymásra: kényelmesebben, nyugodtabban fedezhetitek fel egymás elfeledett erogén zónáit. Nyugodtabb körülmények között a “macho man” is hamarabb felébred benned: merevedésed maximálisan tartós lesz.

Próbáld ki a masszázst

Biztos lehetsz benne, hogy a hotelben kétszer annyit fizetsz majd érte, mint általában, de most ne nézd a pénzt: válassz valami igazán ellazító kényeztetést. Izmaid ellazulnak, elméd megnyugszik, az érintések pedig felkészítenek valami későbbi, igazán erotikus kalandra.

Meztelenül

A vakációs szex izgalmát csak növeli a körülötted hömpölygő, sok félmeztelen test látványa: a monokinis csajok, a falatka bikinik, amik épp csak takarják a gyönyör kapuját. Tedd félre te is a gátlásaidat, mutass meg magadból minél többet, csak lazán, szabadon, ahogy teremtettek.

Ne feledd a napkrémet

A napolaj vagy napkrém felvitele remek lehetőség a fizikai érintkezésre, anélkül, hogy pofánverne valaki. Ajánld fel a segítséged a körülötted sütkérező szingli nőknek, így máris egy lépéssel közelebb kerültél az esti koktélhoz, amit már nem egyedül kell szürcsölgetned. Legyen kéznél mindig napolaj vagy naptej, hisz a barna, bronzos testek egymáshoz simulása roppant izgalmas tud lenni. Mindent beleng a kókusz illata, te meg azt fogod érezni, hogy nem férsz az úszógatyádban.

Fizess elő az adrenalinra

Egy tengerparti nyaralás során sok mindent ki lehet és ki is kell próbálni: vidd el a párod egy körre a jet-skin, vagy ha elég bátrak vagytok hozzá, ejtőernyőzzetek szédítő magasságokból. Ez remek előjáték is, hisz a sok izgalom, a félelem és a beláthatatlan érzése adrenalinpompaként szolgál.

Ne bízz semmit a véletlenre

Mivel egy ilyen álomvakációt évente egyszer engedhetsz meg magadnak, szeretnéd, ha minden a helyén lenne: ne bízz semmit a véletlenre, szerezd be idejében a Sex Power kapszulát. Nem mintha nem menne nélküle, de vele mindig vigyázzba áll majd a cerkád, mindig szalutál, ha bevetésre indulsz. Ezt szeretnéd, nem? A Sex Power lényegesen lerövidíti az aktusok közötti kötelező pihenő idejét, így hamar új bevetésre indulhatsz, akár egy újabb partnerrel. A Sex Power diszkrét, kevés helyet foglal, elfér akár a zsebedben is. Kellemes kikapcsolódást!