Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Lepedő kalandok, amik kacagásba torkolltak

Lepedő kalandok, amik kacagásba torkolltak


Dátum: 2018-11-27
Ha van a földön jobb dolog az ágyban, mint egy alapos orgazmus, az csakis egy kiadós nevetés lehet. Az elsietett orgazmustól az emlékezetes szexbalesetekig, ha kérdeznék, mi jutna elsőre eszedbe? A fura hangok, melyek megmosolyogtatnak, a rosszkor, rossz helyen előtörő testnedvek, amiktől hahotáznod kell, vagy egy kíváncsi házi kedvenc túlságosan élénk érdeklődése, amitől visítva kell röhögnöd? Ne aggódj, nem vagy egyedül, mindannyiunkkal fordultak már elő vicces esetek, melyeken utólag is könnyezve kacagunk.

Márton:

„Néhány éve az akkori barátnőm - aki nem mellesleg igen hangos volt az ágyban - felvitt a lakására, melyet a legjobb barátnőjével ketten béreltek. Mivel a szóban forgó hölgy is otthon volt, én pedig nem akartam kihagyni a helyzetet, arra kértem az én egyre hangosabban sóhajtozó barátnőmet, hogy ha nem bír csendben maradni, harapjon rá a kezemre mikor élvez. Megtette. Sürgősség, magyarázkodás, 6 kapocs, ami rögzítette a kezem.”

Bálint:

„Mivel már hosszabb ideje együtt voltunk, gondoltuk feldobjuk az együttléteket egy sex shopban vásárolt ostorral. Mindketten élveztük, míg véletlenül az arcomon csattant a fonott ostor. Betegszabadságot vettem ki, mégsem mehettem bekékült szemmel, feldagadt orral dolgozni. Persze ez nem volt elég, tovább vittük a gondolatot, elhatároztuk, kipróbáljuk a csepegő gyertyát. Mert ő azt olvasta, hogy a forró viasz meg a jégkocka használata a mennybe repít bárkit. Én inkább a pokolban kötöttem ki, másodfokú égési sebekkel a mellkasomon. A leperzselt szőrzetről nem is beszélve. Na szóval, mi maradunk a természetes, klasszikus szexnél. Segédeszköznek meg használjuk a kezeinket és egyebeket.”

Máté:

„Ha szex közben kifordul a bokád és eldőlsz, mint egy fatuskó, az mókás esetnek számít? Vagy inkább emlékezetesnek?”

András:

„Az akkori barátnőm közönséges házi görényt tartott a lakásban, persze napközben szabadon. Egy este mikor nagyon hevesen szerettük egymást, megéreztem egy hideg, nedves orrocskát a faromon. Puskagolyóként ugrottam ki az ágyból. Éreztem én, hogy kicsit korai volt, utána meg alig tudtam elélvezni”.

Gyurka:

„Volt egy nagyon hosszú, sűrű hajú barátnőm, akinek szerettem játszani a tincseivel. Egy szeretkezés közben kicsit erősebben markoltam a hajába, pár tincs a kezemben maradt. Riadt arcomat látva megnyugtatott, hogy nem bántottam, csak hajpótlása van. Szerencsére nem a természetes haja maradt a kezemben”.

Elemér:

„Korán érő típus voltam, jól kifejlett izomzattal, lehengerlő mosollyal. Dolgoztak a hormonjaim, 15 éves koromban mindent ki akartam próbálni. Aztán egy hétvégi buliban végre közelebb kerültem akkori álmaim nőjéhez, akivel minden fantáziámat beteljesítettem volna. Összesimultunk, fülembe csókolt, forró tenyerét a mellkasomra tette és bumm… a gatyámba élveztem, ott a táncparketten. Ez volt életem első korai magömlése. Akkor döntöttem el, hogy várok még a szexuális életem mérföldköveivel”.

Nagyon fontos, hogy humorunk az ágyban is megmaradjon, ha kacagnunk kell szex közben, bátran tegyük meg. Akkor is ha a túl korai eldurranás után épp magunkon kacagunk. A korai magömlés sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. Emiatt nem kell szégyenkezni, hisz ez egy remek lehetőség egy még forróbb repetára. Kapjunk be 2 EjaControl kapszulát, ha hosszúra tervezzük az éjszakát és teljesíteni akarunk. Az EjaControl egy teljesen természetes étrend-kiegészítő: akkor is bátran használható, ha a kiegyensúlyozott, természetes étrend hívei vagyunk. Ha kell egy kis extra segítség, ne habozzon: az EjaControl pár plusz óra élvezettel ajándékoz meg minden férfit. Miért tagadná meg magától?