Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Túl hamar ejakulálok. Milyen megoldásaik vannak?

Túl hamar ejakulálok. Milyen megoldásaik vannak?


Dátum: 2019-02-26
Azt hiszem, férfiak millióinak ott motoszkál ez a kérdés a fejében. Gond az, hogy legtöbben nem mernek szakorvoshoz fordulni azért, hogy konkrét megoldásokat keressenek, és erről még a partnereikkel sem akarnak beszélni. Így a korai magömlés igazi problémává válik, amelyről a párkapcsolatban nem esik szó. A férfi azt állítja, nincs ezzel gondja, míg a nőben egyre nő a szorongás, mert, úgy gondolja, nincs erre megoldás.

Lehetetlen időzítés

A nők és a férfiak teljesen más és más időpontban érik el az orgazmust. Amig a férfiaknak elég erre 3-5-7 perc, addig a nőknek 15-20 percre van szükségük ahhoz, hogy a csúcsra érjenek. A probléma elég súlyos. Az időegyenlőtlenség miatt sok nő kielégületlen marad. Abban az esetben, ha a férfi még korai magömlésben is szenved - például a nemi aktus megkezdése után kevesebb mint 3 perc alatt ejakulál - akkor a csalódottság a pár pszichéjét is nagyon megviseli.

A szex nem gyorsasági futam

A párok többségének az időzítéssel van problémája. Ezért a biológia a hibás, viszont létezik erre igen egyszerű megoldás is. Jó volna ezt észben tartanod, főleg, ha sorozatosan korai magömléssel küzdesz. Lehetőleg kerüld a gyors meneteket, az alkalmi szexet, még akkor is, ha ez neked kielégülést hoz, viszont a nőnek nem. A kirobbanó orgazmus az ingerek felhalmozódásából ered. A szex az ingerek felhalmozásáról szól, nem a súrlódás sebességéről. A szex a játékról szól, a hosszan késleltetett kölcsönös örömszerzésről. És ez téged is segíteni fog, mint abban a félelemben lévő férfit, hogy a nő meg fogja unni az aktust, ha túl hosszúra nyújtod, és a partnered is, aki fokozatosan éri el azt a hőmérsékletet, amikor forrni kezd.

Tanuld meg késleltetni a magömlést

A legegyszerűbb módja, ha önkielégítéssel megfigyeled, kikísérletezed azokat az ingereket, amelyek a magömléshez vezetnek. Te magad mérni tudod, egy általad készített tízes skálán, hogy mennyire vagy izgatott, hol az a pont, ahol meg tudsz állni és hol az a pillanat, amikor ejakulálnod kell. Minden férfinak ismernie kell a saját ritmusát és főleg meghatároznia azt a pillanatot, amikor lassítania kell mentálisan és fizikailag egyaránt, és megállítani a magömlést.

Tudom, bonyolultnak tűnik, de nem az. Az önkielégítés kellemes és kis odafigyeléssel legalább részben megoldhatja a problémát, és segíthet abban, hogy kiküszöböld a korai magömléseket.

A masszírozás gyorsaságának megváltoztatása, néhány mély lélegzet, a medenceizmok összehúzódása, valamint a húzogatás leállítása is eléggé lelassíthatja az izgalmat, és segíthet még 3-5 percig vagy tovább kitolni az ejakulációt. Miután ösztönzöd magad hagyhatod, hogy a partnered ösztönzőn téged ez segít fenntartani a stabil és kiegyensúlyozott ritmust. És az orális szex is nagyon sokat segít.

Próbáld ki a Prematrolt, amely egy természetes alternatíva a korai magömlésre!

Amikor a dolgok természetesen, az elméből, a testből, az örömből rendeződnek, minden könnyebbé válik. Nem szükségesek kis dózisú antidepresszánsok az ejakuláció késleltetéséhez, ahogy ezt néhány orvos vagy szexológus ajánlja. Természetes, növényi összetevőkből álló segítségre van szükséged, tiszta kiegészítőkből, káros hatások nélkül. A Prematrol olyan természetes kivonatokat tartalmaz, amelyeket több ezer éve használnak a férfiak világszerte az erősebb, tartósabb erekcióhoz és az ellenőrzött ejakulációkhoz. Nem titok, hogy az alternatív gyógyászat természetesen hozzájárul számos szexuális zavar kezeléséhez, beleértve a potenciazavart, a korai magömlést problémáit. Szóval próbáld ki a Prematrolt. Nincs veszítenivalód. Az eredmények idővel megjönnek, nem egy éjszakán át, de elégedett leszel.

A Premetrol nem érzéstelenítő, erős erekciót és erős orgazmust nyújt, segít egy egészséges testben aktív férfinak lenned, aki tartós örömökkel teli szexuális élményt tud szerezni kedvesének is. Felizgultnak fogod érezni magad, de nem fogsz idő előtt ejakulálni, mert a Prematrol egy speciális étrend-kiegészítő és természetes megoldás a problémádra. Próbáld ki, és a partnered meg fogja köszönni!

Ne tégy úgy, mintha nem lenne problémád, már van megoldásunk a problémádra!