Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tedd ezt, és neki garantáltan hüvelyi orgazmusa lesz!

Tedd ezt, és neki garantáltan hüvelyi orgazmusa lesz!


Dátum: 2019-03-15
Tudtad, hogy a nők ejakulálhatnak az orgazmus alatt, és hogy az ejakulációval járó orgazmus olyan élmény, amely soha el nem felejthető? A hüvelyi orgazmus és a magömléses hüvelyi orgazmus létezik. Ezt megadhatod a kedvesednek!

Ne siess, mint a pornó filmekben

Sok férfinak nagyon gyors tempója van a szexben, mert látták, hogy filmekben ezt csinálják. Ez azonban nem segít a nőknek. Ha te, amíg tízig számolsz és ejakulálsz, ő közben teljesen kielégületlen marad, és ha gyors vagy, nem használtok síkosítót, nincs előjáték, és az erekciód nem maximális, akkor az aktus nem csak nem kielégítő, hanem fájdalmas is lehet. A 10 másodpercnél hosszabb együttléthez szükséges erekció biztosításához és az alábbi tippek követéséhez használd a természetes potencia növelő UP kiegészítőt.

Adj többet, mint amit elvár

A szomorú valóság a következő. Hallani egy nőt, aki azt mondja, hogy a hüvelyi orgazmus ritkaság, mert a nők 80% -ának soha nem volt ilyenben része, és nem tudja, mennyire erős ez a megtapasztalás, és hogy a férfi képes ilyen módon kielégíteni őt, ha beavatkozik. Nehéznek, majdnem lehetetlennek tűnik, és nem tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy egy nőt kielégíts? Semmi sem lehetetlen. Ha stabil, erős erekciód van, tudod, milyen érzékeny pontokat akarsz elérni, meg akarod őt érteni, nyugodt és figyelmes vagy, és nemcsak magadnak akarsz örömet szerezni, hanem mindkettőtöknek, akkor eddig nem sejtett teljesítményt érhetsz el a szexben.

Fedezz fel az ujjaiddal

Ahhoz, hogy kielégíts egy nőt, valamivel többre van szükséged, mint néhány gyors ide-oda mozdulatra. Ha azt akarod, hogy garantált hüvelyi orgazmusa legyen, akkor tudnod kell, hogy hová akarsz elérni, és milyen pontokat kell stimulálnod, akár péniszeddel maximális erekcióban, vagy az ujjaiddal. A hüvelyfalak tele vannak érzékeny idegvégződésekkel. Igen, a G pont létezik. Megtalálhatod azt, ha a mutató ujjad több mint felét a hüvelybe helyezed és ennek felső falát stimulálod. Ha beilleszted a teljes mutató ujjad vagy a középső ujjad (ami hosszabb), akkor a hüvely végéhez érsz, a méhnyakhoz, amely a legérzékenyebb terület a hüvelyi orgazmus számára. Szánj rá időt, és ujjaiddal simogasd a hüvelyfalakat. Lehet, hogy kirobbanó orgazmust idézel elő, életének orgazmusát.

Folytasd a péniszeddel

Sok pár, órákat tölt azzal, hogy kezükkel felfedezzék az erogén zónákat, majd rátérnek a tulajdonképpeni szexre. Ha tudod, hová kell menned, sokkal könnyebb odaérni. Ne félj, nem kell az orgazmust ujjaiddal való elérésére korlátozódnod. A pénisz sokkal hatékonyabb, mert hosszú, vastag és sok pontot érhet el egyszerre. Győződj meg arról, hogy az erekció maximális, hogy különböző pozíciókban türelmed van hozzá és önmagadhoz. A hüvelyi orgazmusok esetén a mélység és a ritmus szabályozásához ajánlott a kutyapóz és a nő felül pozíció.

Használd az UP-ot a magömléses orgazmus eléréséért

Sok pár úgy véli, hogy a szexuális segédeszközök a legmegfelelőbb módja a kielégülésnek. Mielőtt elrohannál a szex shopba, vagy egy szexi fehérnemű boltba, győződj meg róla, hogy egészséges és erős erekciód van. Ha erős és tartós az erekció, és türelmes vagy, akkor nem lesz szükség vibrátorokra és más csodákra. Az UP az egyetlen eszköz, amire szükséged van. A UP kapszulák természetes táplálékkiegészítők a potencia számára, és gyenge erekciót válthatnak ultra-erekcióvá. Az UP-nak nincs káros hatása vagy ellenjavallata. Az UP-al megvan az a képesség, amelyről álmodsz, és képes leszel többszörös orgazmust, magömléses orgazmust elérni, és nehézségek nélkül képes leszel kielégíteni minden nőt. Az UP-al jobbá teheted a szexet úgy neki, mint saját magad számára.