Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 érdekesség a szexről, amit biztosan nem tudtál

5 érdekesség a szexről, amit biztosan nem tudtál


Dátum: 2019-03-18
Hosszú időn keresztül a szexet a félelemmel és a szégyennel társították, semmiképp sem a gyönyörrel. Manapság, szerencsére megengedjük magunknak, hogy szórakozzunk ezen, hogy szabadabbnak és kreatívabbnak érezzük magunkat és emellett van egy sor lehetőség olyan kényes problémák megoldására, mint a korai magömlés.

1.

A merev pénisz látványától vagy gondolatától való félelemre van egy bonyolult kifejezés. Ezt a félelmet ithyphallophobia-nak nevezik. Nyilvánvaló, hogy a kifejezés az ókori görögöktől ered. A görögöknek is voltak félelmeik, nemde? És ha feltaláltak egy kifejezést az erekciótól való félelem ellen, valószínűleg korai magömlésben is szenvedtek. Valószínűleg ők kísérletezték ki a ma használt gyógynövényeket, és ezeket használjuk mi ma, amikor egy Ejacontrol kapszulát veszünk be.

2.

Átlagosan egy embernek 4-5 erekciója van éjszakánként és 6-7 erekciója napközben. Nem tudjuk pontosan megmondani, hogy ki végezte el a tanulmányokat és hogyan lehet ezeket a számokat megkapni. Sok egészséges férfi azonban megerősítheti őket. Az erekció jelzi az egészségi állapotot, és természetes, hogy mind nappal, mind az éjszaka folyamán megjelenjen. A jelenléte biztató, és nem szabad senkit megijesztenie.

3.

Az orgazmus megtisztítja az orrüregeket. Igen, jól hallottad. Az orgazmus során felszabaduló adrenalin okozza az orrnyálkahártya összehúzódását, ami megnyitja a szinuszokat és segít jobban lélegezni. Eltömődött orr, fejfájás és szinus problémák esetén a lehető legtöbb orgazmus ajánlott!

4.

Azoknál a férfiaknál, akik hetente legalább egyszer szexelnek, 50% -kal alacsonyabb a stroke kockázata, és sokkal nagyobb eséllyel élnek, akár 80 éves, vagy annál idősebb korig is. Fiatal vagy, és nem tudod irányítani az erekciót? Idős vagy lágy az erekció? Az EjaControl természetes módon helyrebillentheti az egyensúlyt, így akár 100 éves korig is élhetsz nemi életet.

5.

Sok kutató a bőrt a legnagyobb szexuális szervként, az agyunkat a legerősebb szexuálisan aktív szervnek tekinti. Következtetések? Minden az elméből származik, és a szex a megismétlődő és nem elsietett érintésektől fantasztikus lesz. A kámaszútrában nem hiába tart egy-egy szexuális játék órákon keresztül. Forróbb a gyönyör, ha meghosszabbítod. És ezt hogy éred el? Ha megszabadulsz a korai magömlés félelmétől.

Minél nagyobb hangsúlyt fektetsz a szexuális életedre, a korai magömlés lehetőségére, vagy más problémákra, a dolgok egyre rosszabbodnak. Az elme a legerősebb szexuális szerv, és onnan kell kezdeni a dolgokat. A szorongás ellenőrzése mellett az EjaControl, egy természetes kapszula-kiegészítőként is használható, amely kiegyensúlyozza az agyban a neurotranszmitterek szintjét, és segít kiegyensúlyozni az ejakuláció szabályozásában. Az EjaControl kapszula használata biztosítja, hogy a játék elegendő legyen, így neked és partnerednek is öröme lesz. Az EjaControl kapszula elengedi a korai magömlés által okozott mentális stresszt, és megadja a szabadságot a tapasztalatok megszerzésére, kreativitásra, valamint örömszerzésre. Használd az EjaControl kiegészítőt, és élvezd a szexet, ahogy megérdemled!