Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A nők is csalnak. Szeretnéd tudni, hogy miért?

A nők is csalnak. Szeretnéd tudni, hogy miért?


Dátum: 2019-03-26
A nők is pont annyira szexuálisak, mint a férfiak. Szükségük van változatosságra, újdonságra, meglepetésre, rejtélyre, néha arra az érzésre, hogy tiltott dolgot tesznek. Az adrenalin szárnyakat ad, amikor attól félsz, hogy elkapnak, amikor el kell rejtőzz, amikor lopsz néhány pillanatnyi intimitást itt-ott, az asztalon, egy szállodában, egy kiküldetésben vagy akár egy bár illemhelyén.

Miért csaltál meg, szerelmem?

A nők ugyanolyan sokszor csalják meg párjukat, mint a férfiak. És az ok legtöbbször csak szexuális. A legtöbb nő azért csal, mert nem érzi szexuálisan kielégítve magát a kapcsolatban. Szeretik a partnereiket, nem akarnak szakítani, elválni vagy külön költözni, de máshol keresnek örömet. Mert máshol kívánatosnak érzik magukat. Mert valaki más gondoskodik arról, hogy örömet szerezzen nekik. Azokat a nőket, akik csalnak, leginkább önzőnek tekintik a többiek, de az igazság az, hogy mindenki felelős a saját öröméért. Az érzékenység hiánya, a hűvösség, a távolság, a hosszú időtartamú kapcsolatok csak néhány ok, amiért a nők és férfiak máshol keresnek támaszt.

Íme néhány nő tapasztalata, akik úgy döntöttek, hogy tudatosan csalják meg a párjukat:

"A férjem havonta egyszer akart szexelni. Már nem volt romantikus, mindig távolságtartó volt, rideg és megközelíthetetlen. 20 éve voltunk kapcsolatban, két gyermekünk van és a válás kizárt. Emiatt az örömöt máshol találtam meg." Júlia, 43 éves, mérnök.

"Egy pillanatnyi dolog volt. Kicsit elszédültem egy buliban, a barátom egyre távolságtartóbb volt. Szerettem volna ismét kívánva érezni magam. Figyelmet akartam." Andrea, 31 éves, menedzser.

"Egyszerűen nem voltam szexuálisan kielégítve a kapcsolatban. Ennyi. Pont. Nem akartam szakítani, de örömöt akartam érezni." Krisztina, 34 éves, üzletvezető.

Szeretnéd, hogy csak a tied legyen?

A szexuális kapcsolatot, a szenvedélyt, az intimitást figyelemmel kell gondozni, szeretettel és különösen hatékony kommunikációval. Ha szexuális problémád van, és nem akarod elmondani neki, magadba zárkózol és megtagadod a szexet, akkor ő megközelíthetetlennek, hidegnek fog látni és nem érzi magát vonzónak. Gyakorlatilag a kommunikáció hiánya más irányba vezeti a nőket. Ha szereted, és azt akarod, hogy csak a tied legyen, kommunikálj. Fáradt vagy? Mondd el. Nincs többé erekciód? Mondd el. Csalódottnak érzed magad, mert nem tudod kielégíteni? Keressetek együtt megoldást.

Lépjetek ki a rutinból együtt

A rutin megsemmisíti a szenvedélyt. Ez nagyon világos. Ha ő adrenalint akar, akkor adj adrenalint neki. Ha nem teszed meg te, megteszi más. Még ha nem is vagy az a típus, akinek éttermekben, bárokban vagy nyilvános helyeken is erekciója van, akkor
is tehetsz valamit. Még akkor is, ha félsz, szégyelled, beleszédülsz a gondolatba is, hogy egy autóban, az út szélén vagy bármi más helyen csinálod, mint az ágyban. Használd az ActivMax spray-t.
Az ActivMax egy természetes spray, amely gyorsan hat a szexuális stimulációért. Ha törődsz a szexuális életeddel és az ő örömével, de már nincs erős erekciód a stressz, fáradtság, egészségügyi problémák miatt, és merevedést segítő gyógyszereket szedsz, akkor használd az ActivMax 100%-os természetes spray-t. Gyors hatása van, mert megnöveli a hímvesszőben a véráramlást, nincs ellenjavallata vagy káros mellékhatása.

Az ActivMax használatával természetes, kemény, erős erekciód lesz, és képes leszel arra, hogy a vágyott szexuális életet biztosítsd neki. Az ActivMax spray-t közvetlenül a hímvesszőre kell permetezni, a merevedés természetesen jelenik meg és hosszú ideig tart. Ne szedj gyógyszereket addig, amíg használhatsz egy természetes spray-t a szexuális életed felújítására. Egyedül csak magadnak akarod? Adj neki intimitást, szeretetet, örömöt, kommunikálj hatékonyan és használd az ActivMax-ot!