Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Miért nem érzed többé a szex iránti vágyat, és hogyan térhet vissza természetesen és zökkenőmentesen?

Miért nem érzed többé a szex iránti vágyat, és hogyan térhet vissza természetesen és zökkenőmentesen?


Dátum: 2019-03-28
Azt állítják, hogy a nőknek alacsonyabb a szexuális vágyuk, mint a férfiak. Ez hamis. A nőknek nem telik örömük abban, hogy úgy tesznek mintha orgazmusuk lenne, nem szimulálnák a fejfájást, és nem nagyobb az elégedettségük, amikor visszautasítják partnerüket. Egyik nő sem akarja úgy érezni magát, mint egy zöldség, és nem akar merev maradni az ágyban, miközben a férfi küzd az orgazmusért. A probléma más. A legfrissebb tanulmányok sokkolóak.

A nők hamar beleunnak!

Amellett, hogy stresszelnek és idegesek amiatt, hogy nem tűnnek tökéletesnek, a fáradtság és a hormonális zavarok miatt, a nők egy éven túli viszonyban unatkozni kezdenek. Igen, jól hallottad! Egy év, 12 hónap. És a nők megunják a szexet. Miért? Talán azért, mert a nőket mindig arra tanították, hogy megújítsák magukat, befektessenek újdonságokba, keressék az újat. Egy évre szóló ruha nem érdekes. Újra van szüksége. A nőktől elvárják a folyamatos megújulást és javulást. Egy új rúzs, új haj és körömszín. Egy teljesen új megjelenés. A folyamatos haladás valami más felé.

A szex nem a nőknek szól

Az a gondolat, hogy a szex nem a nőknek szól, hanem valami, ami a nőkkel történik, még mindig sokak fejébe be van táplálva. És ha nem veszel részt, és nem vagy közvetlenül felelős a saját örömödért, hanem csak szimulálod az örömöt a partnered kedvéért, akkor minden gyorsan véget ér. Sok nő számára a szex izgalmas, mert a felizgult férfi egy új felfedezés. Vele egyszerre éred el az izgalmi állapotot, élvezed, hogy először lát meztelenül. És talán nincs orgazmusod, de van egy kis örömöd vele, együtt, vele. Ezután elmúlik a felfedezés újdonsága, és mint nő, elkezdesz unatkozni. A hozzáállás megváltoztatására van szükséged.

Mondd el neki, mi bánt

A nők felelősek a saját örömükért. Kár belemenni olyan aktusba, amely nem hoz kielégülést, amit nem tudsz megváltoztatni. Valószínűleg úgy gondolod, hogy nem tudod megmondani neki, hogy unatkozol és nem érzel semmit. Szörnyen sértené. És mégis a kommunikáció a kulcs. Anélkül nincs hosszú távú elégedettség.

Mint nő, jogod van a jó szexhez, nem kiváltság

De a jó szex nem csak megtörténik, és nem a jó szerencsén múlik. Mint minden sikeres kapcsolatban, a szexuális étvágy megnyitása érdekében és a libidó szabályozásáért a jó szexet nyitott, gyengéd érzékenységgel és néha növényi kiegészítőkkel tartják fenn.

A szex összetett. Lelki, hormonális, érzelmi összetevői vannak, és mindegyiknek finomhangolásra van szüksége. Szükséged lehet néhány párterápiás ülésre és néhány hónap Clitorinra, egy komplex természetes táplálékkiegészítőre, amely a nők szexuális egészségének helyreállítására szolgál. Aktív libidót tart fenn, amint azt több részben is említettük. Érzelmileg is jól kell lenned, de egészségesnek és energiával feltöltődve kell érezned magad, nem állandóan fáradtnak. A Clitorin, egy természetes gyógynövény-kiegészítő és vitamin, segít abban, hogy gyorsabban felizgulj, és életkortól függetlenül több szexet akarj. Senki sem feltételezheti, hogy a mellette lévő nő már nem akar szexet, mert ő öreg, mert anyává vált, vagy azért, mert hormonális rendellenességei vannak. A szex kellemes, ha a partnerek kommunikálnak, energiájuk van, egészségesek és nyitottak az újra.

A Clitorin egy étrend-kiegészítő, amely növeli a csikló ingerlékenységét, és segíti a nőket az egészséges szexuális étvágyban a kívánt partnerrel. A Clitorin természetes kiegészítő, amely esetében nincsenek ellenjavallatok. Mielőtt Clitorint szednél, győződj meg róla, hogy normális, egészséges kapcsolatban állsz, megbízható partnered van, akire támaszkodhatsz. A Clitorint legalább egy hónapig szedd, hogy az eredmények láthatóak és tartósak legyenek.