Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Régóta nem volt kirobbanó orgazmusod? Itt van a megoldás!

Régóta nem volt kirobbanó orgazmusod? Itt van a megoldás!


Dátum: 2019-04-08
A kirobbanó orgazmus, az erős ejakuláció, valamint a minőségi spermium három olyan elem, amely maximális szexuális elégedettséghez vezet, továbbá ha a pár is úgy szeretné, akkor nagy valószínűséggel terhességhez is. A férfi termékenysége folyamatosan csökken, ennek lehetséges oka az alacsony libidó, a gyenge orgazmus, a kevés ondó és a rossz minőségű sperma.

Tedd ezt, és gyermeked lesz

Tudtad, hogy a párok meddősége 60%- ban a férfiak miatt van? A férfi meddőségnek két lehetséges oka van: a sperma minősége és az, hogy mennyire sikerül robbanó orgazmust elérni. Kevés orvosi megoldás van a férfi meddőségre és azok gyakran rendkívül költségesek. Az étrend-kiegészítők azonban praktikusabbak és természetes összetevőjük legtöbbször pozitív hatással van.

A férfi meddőség okai

1. Alacsony libidó

A libidó, vagy a szexuális vágy közvetlenül kapcsolódik a férfi termékenységéhez vagy a meddőséghez. Hiszed vagy nem, a férfiaknál is előfordulnak libidó problémák a különböző betegségek, gyógyszerek, elhízás, stressz, félelem vagy félénkség miatt. A robbanó orgazmus és a minőségi sperma növeli a fogamzás esélyét.

A kiterjedt vizsgálatok azt mutatják, hogy a férfiak termékenységét növelő kiegészítők, mint például a Semensutra+, egyre népszerűbbek, mert könnyen hozzáférhetőek, segítenek az orgazmus minőségén és az ejakulált ondó mennyiségét is megnövelik, úgyszintén a sperma gyorsabb mobilitásáért és a reprodukcióért felelős sejtek többszöröződéséért felelősek.

2. Gyenge merevedés vagy impotencia

A merevedés minősége megegyezik az orgazmus minőségével. A meddőség egyik oka a gyenge vagy stabil erekció elérésére való képtelenség. A gyenge merevedés azonban orvosolható, és a gyenge orgazmus türelemmel, tapintattal és a test egészségének javításával robbanó orgazmussá válhat.

A vér mennyiség, amely eléri a hímvesszőt a merevedés kialakulásához, szintén befolyásolja a szív és az erek egészségét. Jobb egészséget, erős merevedést, robbanó orgazmust, minőségi spermát érhetsz el a könnyen hozzáférhető, természetes kiegészítőkkel, ellenjavallatok és recept nélkül. A Semensutra+ egyike a legértékesebb és leghatékonyabb kiegészítőknek, amelyek a meddőségi problémákat, de a szexuális élet minőségét is javíthatják.

3. Ejakulált mennyiség

A nagy mennyiségben ejakulált spermiumok a potencia jele, és sok ember számára a kiemelkedő férfiasságé is. Az erős magömlés után, a nagy mennyiségben ejakulált spermáknak sokkal nagyobb esélyük van egy életképes terhesség létrehozására. A spermiumok mennyisége a legtöbb esetben természetesen növelhető arginin, lizin és más fontos aminosavak kiegészítésével, amelyek hozzájárulnak mind a minőséghez, mind a termelt mennyiséghez.

Semensutra+ kirobbanó orgazmusokhoz és a kívánt terhességhez

A meddőség okainak meghatározására szolgáló vizsgálatok hosszúak, fárasztóak, költségesek, és leggyakrabban a mag minősége a gond. A spermák nincsenek elég sokan, nem eléggé mozgékonyak, nem egészségesek vagy nem tudnak átjutni a női méhnyak nyálkahártyáján a petesejt eléréséhez és a terhesség kialakításához.

A Semensutra+ egy aminosav alapú étrend-kiegészítő, amely megmentheti a kapcsolatod és a szexuális életed. A Semensutra+ hozzájárul az ejakulált sperma mennyiségéhez és minőségéhez, de az orgazmus minőségéhez is. Mivel a robbanó orgazmus során ejakulált spermium jó minőségű, sokkal nagyobb sebességgel rendelkezik, és sokkal könnyebben eljut oda, ahova kell.

A Semensutra+ ásványi anyagai, a növények és az aminosavak közvetlenül befolyásolják a spermák számát, a mobilitást és az egészséget. Használd te is a Semensutra+ terméket, és biztos lehetsz a jövődben és a kapcsolatodban!