Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nyár - a szexi szezon, amit ki kell használni reggeltől estig

Nyár - a szexi szezon, amit ki kell használni reggeltől estig


Dátum: 2019-06-24
Ha komoly kutatást végzel, mert meg szeretnéd tudni, hogy mitől lesz nagyobb a szexuális vágya a partnerednek, akkor csalódni fogsz. Minden magazin, az összes videó, útmutató, minden blog bemutatja a legjobb szexpozíciókat, s körülbelül ennyi. Mindannyian figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a szexuális kielégülés a vágyak szinkronizálásán, a kommunikáció örömén és néha a spontaneitáson alapul, amely majd magával hozza az őrült szexet és az orgazmusokat is.

D-vitamin és nyári szex

Az UV-sugárzástól mindenki retteg, és igyekszik elbújni a kalapok alá, az otthonaikba vagy krémek védőrétegével borítja be magát, amely megóv a bőrráktól. A valóság az, hogy szükségünk van a D-vitaminra, és a legkézenfekvőbb forrás erre a napsugár. A D-vitamin elengedhetetlen az ösztrogén, a női hormonok, a tesztoszteron, és a férfi nemi hormonok termelődéséhez. A D-vitamin stimulálja a libidót, és megfigyelheted, hogy emiatt nyáron nagyobb a szexuális vágyad.

Ha mégsem elég, próbáld meg együtt használni a D-vitamint és az UP étrendkiegészítőt, egy erős erekció eléréséért. Amennyiben lehetséges, inkább próbálj meg a napon is ülni, mert a nyár egy igazán szexi szezon.

Szex egy nyári reggelen

Egy igazság, amit túl kevesen ismernek: a szex a férfiaknál stresszoldó hatással bír, míg a nők csak akkor szeretnek szexelni, miután kipihenték magukat. A nők kimerülten mennek aludni, aggódnak és néha idegesek. Szexuális vágy? Nem nagyon van.

Igen, a férfiak a Marsról származnak, és a nők pedig a Vénuszról jöttek, több szempontból ez gyakran érinti a szexuális életet is, ami frusztráló lehet, ha nincs jó kommunikáció a két fél között.

Megoldások? Próbálj kora reggel szexelni vagy kora délután vagy akár a lusta hétvégéken. Ébredj fel 30 perccel korábban, és nézd meg, mi történik. A férfiak tesztoszteronja a reggeli órákban nagyon magas szinten van, így a játék még meglepőbb lesz. A nőknek általában délután van peteérésük, így a bőséges ösztrogén miatt túlcsordul a vágyuk. Egy hatalmas erekcióhoz használd az UP-ot, ami egy természetes étrend-kiegészítő a férfiasság ösztönzésére.

Minőség vagy mennyiség?

Ha rengeteget szexeltek, de mégis úgy érzed, hogy valami hiányzik, akkor próbálj meg a szex minőségére, az intimitásra, a régóta várt orgazmus hosszú örömére koncentrálni. A gyors szexnek megvan a maga szerepe, de a legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy sok pár dönt úgy, hogy hetente egyszer legyen nemi kapcsolatuk. Miért? Mert időre van szükségük, mert ugyanazon a hullámhosszon akarnak lenni, mert kísérletezni és játszani akarnak. Igen, a hosszú nyári délutáni nemi kapcsolatok rendkívül kellemesek lesznek a nők számára és rendkívül izgalmasok a férfiak számára. Az összehangolódás után a relaxáció a második kulcsszó.

UP – élvezz egy hosszú és kielégítő szexpartit

Sok férfi igyekszik minél hamarabb befejezni a nemi aktust, mert attól tart, hogy az erős erekciója lelohad. Az UP egy természetes étrend-kiegészítő, amely megoldja ezt a problémát. Ne félj, hogy elveszíted a lendületet, és hogy nem leszel képes fenntartani a merevedést. A játékod hosszú lesz, lesz időtök felfedezni, érezni egymást és felfedezni azt is, hogy hogy lehet orgazmus, orgazmus után, ha a kikapcsolódás a kulcsszó. Az UP-nak nincs mellékhatása. A kapszula segít a férfiaknak, hogy erős erekciójuk legyen, hogy őrülten szexelhessenek, és élvezhessék az összes pozíciót. Az UP egy természetes étrend-kiegészítő a megfelelő merevedésért, amely segít, hogy mindig, de mindig, de mindig ugyanazon a hullámhosszon legyetek.