Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fedezd fel újra a benned szunnyadó szenvedélyt!

Fedezd fel újra a benned szunnyadó szenvedélyt!


Dátum: 2015-04-29

szexA mindennapok felgyorsult ritmusa nyomot hagy a szexuális életünkben is – a szenvedély,  az élvezet és a minőségi szex is csorbát szenved egy idő után. Mit tudsz tenni, amikor az az érzés tőr rád, hogy nincs uralmad a dolgok felett? Mitévő légy, amikor a párod folyton elégedetlen és nincs kedve szexelni? Sőt mi több, mit tudsz te saját magaddal kezdeni, amikor frusztrált vagy és előtörnek a sötét gondolataid? Olvass tovább és derítsd ki, hogy hogyan tudod feléleszteni a szexuális életed és párkapcsolatod!

Engedd szabadjára a fantáziád!

Az emberek képesek pusztán a fantáziájuk segítségével izgalmi állapotba hozni magukat. Ha csak azért nem gondolsz a szexre, mert munkahelyen, úton, értekezleten vagy étteremben vagy, tudd meg, hogy még ilyenkor is ajánlatos szabadjára engedni a fantáziád, mivelhogy a szexuális vágy szemmel láthatóan felerősödhet ezeken a helyeken, ezekben a pillanatokban is. A párod is örülni fog, hogy szexre készen érsz haza, még akkor is, ha félholt vagy a fáradtságtól vagy akár farkaséhes. Ha azt érzed, hogy a libidód a béka feneke alatt van, bízd magad a fantáziádra és indítsd be magad.szenvedely

Hagyd, hogy a távolság meghozza az étvágyad!

A hosszútávú kapcsolat és a folytonos együttlét a szenvedély és a szex megrontója lehet. Te is észrevetted már, hogy a távolság összehozza a párokat? Használd te is arra a hosszabb utazásokat, hogy felidézhesd, milyen is volt az igazán szenvedélyes szex a kapcsolatotok elején. Mitől jöttél lázba és mitől lett forró egy éjszaka? Mi vonzotta a párod? Próbáld visszalopni a rejtélyt és a szenvedélyt pusztán a távolság segítségével. Légy objektív és találd meg azokat a dolgokat, amelyektől tökéletesnek érezhetitek kapcsolatotok.

Ne hagyd ki az előjátékot!

Egy kapcsolatban a szenvedély létfontosságú szerepet játszik. Az előjátékot nem szabad elhamarkodni, az előjáték lényege, hogy hosszas és izgalmas legyen. A játék, a képzelet, a lopott pillantások, az elsuttogott célzások felgyorsítják a lélegzetet, izgalomba hoznak és jó szexet eredményeznek.

orgazmusNéhány természetes összetevőből álló termék is jótékony hatással lehet a szexuális életre, mivelhogy libidónövelő hatásuk segít életben tartani a szenvedélyt. Miért nem használnánk akkor ki a természet adta erőforrásokat ahhoz, hogy felpezsdítsük a kapcsolatunkat? Ha energiahiányban szenvedünk, sosincs kedvünk a szexhez, használjunk a problémának megfelelő megoldást.

Hallottál már a Ginseng rendkívül jótékony hatásáról? Az UP termék Ginsenget és egyéb játékony hatással bíró összetevőket tartalmaz, a férfi libidó növeléséért. Az UP kapszulát használva többszörös orgazmusban, maximális élvezetben és kielégülésben lesz részünk.

Ha nem éreztük már jó ideje, ahogy megnövekedik a vágy bennünk, próbáljuk ki az UP kapszulát, hogy új fényben láthassuk a szenvedélyt, az élvezetet és a szexet.

UP – mert te is megérdemled a kielégülést!