Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan méregtelenítsünk az ünnepek után?

Hogyan méregtelenítsünk az ünnepek után?


Dátum: 2015-04-29

indigestie

Minden ünnep alkalmával az ember hajlamos többet enni, mint amennyit kellene, ez pedig kellemetlenségekkel jár: megerőltessük az emésztésünk, májunk, gyomrunk, hasnyálmirigyünk és bélrendszerünk. A túlzásba vitt étkezés negatív hatásai legfőképp azokat a személyeket érintik, amelyek már amúgy is krónikus betegségekben szenvednek, mint amilyen a fekély, cukorbetegség vagy az epehólyag-gyulladás. Ahhoz, hogy szervezetünket ne tegye tönkre az ünnepi zabálás, helyes méregtelenítésre van szükségünk, amely megújult erőt ad a zsírokkal, édességgel és alkohollal telített anyagcserének.

Miért van szükség a méregtelenítésre?

Az elfogyasztott élelmiszerek megemésztődnek és felbomlanak. A komplex élelmiszerek viszont nehezen emészthetőek és mérgező maradványokat hagynak maguk után, amelyek lelassítják az anyagcserét és plusz megerőltetésre van szükség a kiürítésükre. Néhány méreganyag a szervezetből való sikeres kiürítéséhez speciális diétára van szükség. Egy méregtelenítő kezelés csodákra képes, segítségével  megszűnik a fejfájás, a bőrirritáció, az erős testszag és a viszketés.

indigestie

A töltelékes káposztától a salátáig

Ha már emésztési zavarokkal küszködünk, cseréljük le az állati zsíroktól, süteményektől és alkoholtól telített életmódot egy salátákban gazdag étrendre. A salátáknak nem kell íztelennek lenniük, nyugodtan használjuk több minőségi összetevőt. Ha már be is köszöntött a tél, a hipermarketekben találni rukolát, macskagyökeret, iceberg salátát, színes paprikát és egyéb, salátába tökéletes zöldséget. A zöldségek mellé tegyünk csicseriborsót, lencsét vagy piros babot és fogyasszuk el ezt az egészséges és méregtelenítésre tökéletes salátát.

A pezsgőtől a csavart gyümölcs- és zöldséglevekig

 A méregtelenítés fontos kelléke a frissen csavart levek, mint amilyen a sárgarépa, cékla, alma vagy zeller leve. Amellett, hogy vitaminokkal telítettek, segítenek a máj és gyomor regenerálásában. Mint a saláták esetében is, ebben az esetben is nyugodtan keverjünk össze több féle zöldség- és gyümölcslevet.

detoxifiere

Amennyiben nem tartozunk a nagy levek- és teaivók közé, ha nem vagyunk nem salátaevők, a 10-days detox terméket nekünk találták ki.

A 10-days detox diéta alapja a 3 fajta kapszula, amelyeket kizárólag növényekből nyert összetevők alkotnak. Ha ennek a terméknek a segítségével méregtelenítünk, így hármas hatást érhetünk el: méregtelenítjük a májat, kiigazítjuk az étvágyat és védjük a bélműködést. A kapszulákat egy bizonyos program szerint kell alkalmazni, az eredmény hamar észrevehető. A lassú anyagcsere beállítódik, az étvágy normálisra vált és a bélmüködés újra a régi. A bogáncsból, gyermekláncfűből, édesgyökérből és édesköményből nyert kivonat elősegíti a máj működését, tisztítja az epevezetéket és növeli a gyomor váladékozását.

Ha szeretnénk a fölösleges kilóktól is megszabadulni, a 10-days detox kezelés segít ennek véghezvitelében.

10-days detox, tiszta máj, rendszeres bélmozgás!