Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tél - a szenvedélyes szex időszaka!

Tél - a szenvedélyes szex időszaka!


Dátum: 2015-04-29

fara sexA tél idején hajlamosak vagyunk melankólikussá válni. A nap hiánya kiszívja az energiát, a túl zsíros és túl koncentrált élelmiszerek lelassítanak és az az érzésünk támad, hogy a nyár sose jön már el. A szex veszít hevességéből, a vastag ruhák útban vannak, eltakarva minden négyzetcentiméter bőrfelületet a kedvesed bőréből.

Gondoltál már arra, hogy a tél a legmegfelelőbb időszak a szexhez? Még akkor is, ha a nyár a vetkőzés, a forró homok és a tenger hullámainak időszaka, a tél is határozottan a szex és szenvedély évszaka. Ha azt gondolod, hogy minden nő gyapjúzokniban, vastag pulóverben és még vastagabb fehérneműben jár, hát nagyon tévedsz. A téli hideg reggel vagy fagyos, havas éjszaka a meleg, szexhez alkalmas meleg ágynemű, a hosszas fetrengés időpontja. Nincs ötleted, hogy hol tudnád mindezt megvalósítani? Eláruljuk mi neked!

sex

Sí, pihenés, szex

A síkosztum nem feltétlenül szexi, a sízés utáni fáradtság alvásra késztet. De a síkosztüm alatt egy szexi fehérnemű lapozik, ugye te is „megéhezel”? Mi lenne, ha a síprogramodba belecsöppentenél egy kis alvást és utána egy igazi szexmaratont? Egy pohár forralt bor, egy szenvedélyes szerető, kandallótűz és jópár orgazmus után biztosan ellazultnak fogod érezni magad és a felhők fölött fogsz járni.

Szenvedély a hegyi kis házikóban

A tél vége még messze van. Késztetést érzel, hogy megszabadulj a vastag ruháktól és meztelenül rohanj a hóba? Ha az év többi részében írtó elfoglalt vagy és csak gyors numerákra van időd, mi lenne, ha egy hetet a kedveseddel töltenél egy hegyi házikóban? A megfelelő mennyiségű és minőségű szex elűzi a szorongást, a téli depressziót, megmozgatja a véred és elképzelhetetlen kielégülést okoz. Szabadulj meg a barátoktól, mérgesítő rokonoktól, mindenféle problémától és tölts el pár mágikus estét és éjszakát kedvesed társaságában.

sex

Légy felkészült a téli szenvedélyre

Ha úgy érzed, hogy a téli időszakban a libidód a béka feneke alatt van, ha erekciós vagy potenciaproblémákkal küszködsz, több energiát szeretnél a szexuális életedben és a mindennapokban, próbáld ki a PoteMax nevű étrend-kiegészítőt.

A termék komplex összetétele segít a szexuális életed javításában, anélkül, hogy mellékhatásoktól kellene tartanod. A PoteMaxban lévő természetes összetevők gondosan szelektáltak, emiatt stimulálják a potenciát, kemény erekciót eredményeznek és segítenek a többszörös orgazmusok okozásában, így kedvesed nem marad kielégítetlenül.

Amikor plusz szenvedélyre van szükséged vagy meg szeretnél szabadulni a lágy és hatástalan erekciótól, kezdj neki egy Potemax kezelésnek, ami az élvonalba repíthet téged!

Legyen az eddig átlagos szexuális teljesítményed most elvárásokon felüli a PoteMax segítségével!