Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 4 tényező, ami lassan de biztosan tönkreteszi a párkapcsolatod

4 tényező, ami lassan de biztosan tönkreteszi a párkapcsolatod


Dátum: 2015-04-29

probleme cuplu

Őszinte, hűséges, szimpatikus és vicces pasi vagy és azt gondolod, a párkapcsolatod különleges. De egy nap arra ébredsz, hogy a párod, akiről azt gondoltad, mindig elégedett az ágyban nyújtott teljesítményeddel, elhagy. Teljesen kiábrándulsz és azt kezded gondolni, hogy minden nő csak játszadozik a pasikkal és hogy nem tudja eldönteni, mit is szeretne valójában. De gondoltál már arra, hogy talán te vagy a bukott kapcsolataid okozója? Persze, hogy nem! Senki nem kezdi vizsgálni saját hibáit vagy hiányosságait. Mindenki a másik félre keni s majd újrakezdi, újra elkövetve ugyanazokat a hibákat.

Alább találsz pár szituációt, ami biztosan párkapcsolatromboló.

1. Sokat vársz el, keveset nyújtasz. Mindig elvárod, hogy kedvesed mondja, hogy szeret és becsül, de te elfelejted, mikor van a születésnapja vagy rosszul bánsz a barátnőivel, szüleivel? A kedvesed emocionális szükségletei ugyanolyan fontosak, mint a sajátaid, ezért állj ellen a rutinnak és nem felejtsd el megköszönni és megdícsérni azokért a dolgokért, amiket érted tesz. Az egoizmus lassan, de biztosan tönkretesz minden kapcsolatot. Senki nem képes minduntalan szeretetet nyújtani, ha nem viszonozzák vagy nem értékelik.

cuplu fericit

2. Túlságosan féltékeny vagy. Úgy tartják, hogy a túlzott féltékenykedés a nőkre jellemző, de sok férfi is beleesik a csapdájába, anélkül, hogy tudatosodna bennük, hogy mekkora probléma okozója a túlzott féltékenység. A féltékenység kiszívja a kedvesed érzelmeit, elveszíti a beléd vetett bizalmát és menekülésre készteti. Senkinek sem tetszik, hogy úgy kihallgassák, mint a rendőrségen, minden alkalommal, amikor kiteszi a lábát az ajtón.

3. Nőcsábász vagy. Egy főnyeremény a kedvesed, te mégis más nők után kacsintgatsz? Ha rendszerint hűséges és lojális vagy kedvesedhez, ez önbizalomromboló lehet kedvesed számára. Sőt mit több, a kapcsolatod halálra lesz így ítélve, mert egy nő sem tűri meg hosszú távon a nőcsábász pasikat. Ennek elkerülése érdekében a legjobb módszer, ha már az elején letisztázod új partnereddel, hogy nem akarsz komoly kapcsolatot.

sex

4. Komoly problémáid vannak az ágyban. Azt gondolod, hogy a szerelem elég és elhanyagolod a kedvesed, ami a szexet illeti? A szerelem lehet mindent elsöprő, de ha a szexuális teljesítményed csak átlagos vagy akár átlagon aluli, a kapcsolatod végét jelentheti.

A korai magömlés igazán komoly probléma, amely sok tartós és szilárd elvekre épített kapcsolatot tett tönkre. Ha te is ezzel a problémával köszködsz, azt javasoljuk, hogy oldd meg minél hamarabb. A legjobb módszer ehhez a Prematrol kezelés.

A Prematrol teljes kezelés elvégzése megszabadíthatja a kapcsolatod a végtől. Sőt mi több, a szex igazán kellemes élménnyé válhat, amit a kedvesed is díjazni fog. A Prematrol étrend-kiegészítőt használva megszabadulhatsz a korai magömléstől, erősebb, intenzívebb orgazmusokat élhetsz át, teljes kontroll alatt tudod a magömlésed tartani, több energiát és garantált kielégülést eredményez alkalmazása.

Prematrol – a szex jó, a párkapcsolat tartós!