Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Kemény erekció és pornófilm szereplőkhöz hasonló szexuális energia

Kemény erekció és pornófilm szereplőkhöz hasonló szexuális energia


Dátum: 2021-03-21
Őrült vágy a párod testének felfedezésére, arra, hogy különböző pózokat kipróbálj és olyan erekció, ami akár a magömlés után is tart, akárcsak a pornófilmekben. Talán napjainkban, amikor napi 12 órát dolgozunk, amikor folyton sietünk, amikor folyton stresszeljük magunkat, a fenti jelenet egyesek számára lehetetlen úgy fizikailag, mint mentálisan. Mindannyian tudjuk, hogy a valóság távol áll attól, ami a pornófilmekben történik. A valóságban, sok férfinak okoz problémát az erekció, és egyesek merevedési zavarokkal küszködnek. Olvass tovább, hogy megtudd, mit tehetsz annak érdekében, hogy fenntarts egy kemény erekciót mindahányszor ágyba bújsz a szerelmeddel.

A pornó és a kemény erekció

Az orvosoknak ellentmondásos véleményük van a folyamatos pornófilm nézés és az erektilis diszfunkció kapcsolatát illetően. Egyesek azt állítják, hogy a pornófilmek segítik az erekciós zavarokat, mások szerint növelhetik a szorongást és erőteljesebb izgatás szükséges minden szexuális aktusnál. Akárcsak azon nők esetében, akik elégedetlenekké válnak saját testükkel szemben, az újságokban szereplő fotómodelleket látva, a férfiak esetében a pornó növelheti a szorongást. A szorongás pedig a kemény és nagy erekciók legfélelmetesebb ellensége. Lehetséges, hogy azon férfiak esetében, akik folyamatosan pornót néznek, szükséges a szexuális stimuláció fokozatos növelése, ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek és úgy is maradjanak. Tehát ha valaki gyakran néz pornófilmet maszturbálás közben, az izgató tényezők feletti percepciója megváltozhat. És lehetséges, hogy kevésbé jöjjenek izgalomba a párjuktól.

Amit biztosan tudunk, az az, hogy az erekciós diszfunkciót összetett számú tényező okozza, és hogy a pornográfia lehet ezek egyike. Tehát fontos különbséget tenni a valóság és a pornófilmek között. Legalábbis ha erős és egészséges erekciót szeretnél, amikor egy szexi este következik a partnerrel. De mit tehetsz a maszturbálás alatt, hogy az ne befolyásolja a merevedést?

Engedd szabadon a fantáziád

Mielőtt megjelentek volna a pornófilmek, a férfiak izgalomba jöttek akár a legkisebb női gesztusoktól, mint például egy meztelen váll, egy szél által kitakart comb vagy egy piros rúzs az ajkakon. Majd későbbre elraktározták a látott jelenetet. Most talán nehéz izgalomba jönnöd a barátnőd egyik szexi öltözetének emlékére, de ki mondja, hogy csak rá gondolhatsz? Amikor maszturbálsz, akkor az a te intim pillanatod és bármilyen fantáziára gondolhatsz, amilyenre csak akarsz: talán egy közösülésre együtt a barátnőddel és egy idegennel, talán egy szerepjátékra, talán egy megközelíthetetlen helyre. Meglátod, hogy idővel erősebb és hosszabb erekcióid lesznek amikor a barátnőddel leszel ágyban, mert a valóság aktusa izgat fel és az a valós helyzet, amiben vagy.

Biztos kemény erekciók az UP-al

Ahhoz, hogy fenntartsd keményen a merevedésedet, szükséges, hogy egy egészséges életmódot folytass, az étkezéstől és sporttól a pihenésig és a hétköznapi stressztől való elszakadásig. De mindig jó megelőzni a gyenge erekciókat, főleg akkor, amikor azt tervezed, hogy (újra) meghódítod a párod. Az UP egy 100%-ban természetes étrendkiegészítő, amely serkenti az erekciót és a férfi potenciát. Egyetlen kapszulával az aktus teljes idején merevedésed lesz. Az UP visszaadja energiádat, hogy meghosszabbítsd az előjátékot és a vágyat, hogy kielégítsd úgy a párodat, mint magadat. Az UP kapszulákkal biztosra méssz!