Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A 4 legjobb szexpozíció, ha kissebb péniszed van

A 4 legjobb szexpozíció, ha kissebb péniszed van


Dátum: 2021-03-23
Egy 2015-ös tanulmány szerint a pénisz átlagos hossza 13 cm. Ha a hímvessződ nem éri el ezt a hosszúságot, akkor statisztikailag az átlagnál kissebb. A legtöbb ember számára ez nem jelent problémát. Tanulmányok kimutatták, hogy a nőket nem érdekli annyira a hímvessző mérete. Ismered a mondást? Nem a hullám nagysága számít, hanem az óceán mozgása. És ha ismered a legjobb szexuális pozíciókat, akkor a párodnak bizonyára semmi oka nem lesz a panaszra. Ha azonban az átlagosnál kisebb péniszed van, akkor megtörténhet, hogy bizonytalannak érzed magad. Néha a férfiak elkövetik azt a hibát, hogy összehasonlítják önmagukat a pornófilm szereplőkkel. De ismételten emlékeztetlek arra, hogy a nők jó férfit akarnak az ágyban, nem pedig egy hatalmas pénisszel rendelkezőt. Nincs hátránya a kissebb hímvesszőnek sem, ha jól használják. Ha ebbe a kategóriába tartozol te is, íme néhány pozíció, amellyel meghódíthatod a barátnődet.

Szemtől szemben

Ez a pozíció nagyszerű a kissebb péniszű férfiak számára, mivel kevésbé szól a "ki- és behatolásról", inkább a "mozgáson" van a lényeg. Csókolózhattok, játszodhatsz a párod mellbimbóival vagy simogathatjátok egymást. Mindez fokozza a gyönyört.

T pozíció

Ehhez a pozícióhoz szükség van egy ágyra vagy egy kanapéra. Hanyatt fekszel és a könyöködre támaszkodsz. A párod feletted van, lábai melletted, és a karjaira támaszkodik, hogy feletted maradjon. A behatolás során ajánlott egymásra figyelni, felvenni egymás ritmusát. Ez a pozíció lehetővé teszi azt a mély behatolást, amelyre a kis pénisszel rendelkezőnek szüksége van, és könnyű hozzáférést biztosít a csiklóhoz, hogy kézzel stimulálhasd. A hüvely kevesebb idegvégződéssel rendelkezik, mint a csikló, amelyet a legtöbb szexuális pozícióban csak szakaszosan stimulálnak.

Ezért azok a pozíciók, amelyek lehetővé teszik a csikló stimulálását és a hüvely mély behatolását, ideálisak a kis péniszű emberek számára.

Álló pozíció

Kerékpár néven is ismert ez a pozíció, hihetetlenül mély behatolást tesz lehetővé. Állj az ágy szélénél vagy az íróasztal mellett, miközben partnered a hátán fekszik és a mellkasához emeli a lábát. A térdét behajlítja, mintha "kerékpár" gyakorlatot végezne. Fogd meg a bokáját és hatolj be. Ez egy másik pozíció, amely lehetővé teszi a mély behatolást és a klitorisz manuális stimulálását.

Az oszlop pozíció

Ülj le az ágyra, a partnered feletted, háttal neked helyezkedjen el. A lábait fordítsa el jobbra vagy balra, te pedig az egyik lábadat helyezd a lábai közé. Ez a pozíció a párod csípőjét alacsonyabbra helyezi, mintha a lábait egyenesen tartaná és elősegíti az extra behatolást. Használhatod a kezeidet a csípő fel és le mozgatására, vagy, ha elég alacsonyan ülsz, akkor a partnered a lábával a padlót nyomhatja, hogy lendületet teremtsen.

Sex Power, az energiáért és egy kemény erekcióért

A Sex Power kapszula még ebben a problémában is veled van. A 100%-an természetes összetevőkből készült Sex Power szilárd erekciót nyújt és hosszú ideig hatásos. Olyan sok ideig, hogy elég időd lesz kipróbálni a cikkben ajánlott összes pozíciót. Jelentősen megnő a szexuális étvágyad, javul az izgalom iránti érzékenységed, jobban kontrolálod a korai magömlést, és segít abban, hogy partnerednek is orgazmusban legyen része.