Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az egyetlen dolog, amire szükséged van, hogy megszabadulhass a korai magömléstől!

Az egyetlen dolog, amire szükséged van, hogy megszabadulhass a korai magömléstől!


Dátum: 2021-03-31
Van egy egyszerű, kevésbé ismert és alkalmazott dolog, amely örökre megszabadíthat a korai magömléstől. Sem időbe, sem energiába, sem pénzbe nem kerül. Nem kell megvásárold, mert már megvan, csak épp nem tudsz róla. Minden embernek van, de sokan eltemették valahová a lelkük mélyébe. Tudod miről beszélünk? Az önbizalomról. Arról az önbizalomról, amely szárnyakat ad az ágyban, és amely sok nő számára a legszexibb összetevő a soha véget nem érő szexhez.

Tedd ezt, és elolvad a gyönyörtől

Irányítsd a játékot. Mondd el neki, hogy most valami teljesen váratlan dolog vár rá. Mondd el neki, hogy élete legjobb szexjátéka következik. Ez azt mutatja, hogy te vagy az alfahím, és minden, ami az ágyban fog történni, az a te belátásod szerint történik. A nők szeretik a csábító férfiakat, akik tudják, mit akarnak, és készek bármikor gyönyörben részesíteni párjukat. Jó, ha érzékeny vagy, és figyeled, hogy tetszik-e neki, amit csinálsz. Néha kezdeményezned kell az irányítást. Ne rettegj attól a gondolattól, hogy talán nem felelsz meg az elvárásoknak, hogy nem leszel képes fenntartani az erekciót, hogy idő előtt magömlésed lesz. Bíztasd magad, és meglátod, hogy hihetetlenül nagy önbizalmad lesz.

A késleltetett gyönyör százszorosára nő

Ne siess, amikor ágyban vagy vele. Ne siess szexelni, különösen, ha tudod, hogy korai magömlésben szenvedsz. A csók a legfinomabb előjáték, ami fokozza a szex iránti vágyat. A csók művészete könnyebben képes lelki orgazmust produkálni, mint maga a szex. Csókold meg tehát lassan, ízletesen, nyugodtan, szenvedélyesen és állj meg. Ne szexelj az első vagy a második randin. Ez jó neked is és neki is. Így megszabadulhatsz a kellemetlen meglepetésektől, és megtanulhatsz talpon maradni még akkor is, ha nagyon fel vagy izgatva. A szexuális feszültség jó gyakorlat a korai magömlés ellen.

Akarlak, akarlak, akarlak!

Hányszor hallottad, hogy egy nő ezt mondja neked? Valószínűleg túl kevésszer. Ez azért van, mert nem tudtad, hogyan fokozd a vágyát. Most már tudod. Most már tudod, hogy ne siess, hagyd forrni, hagyd, hogy téged akarjon és irányítsd. Ne rohanj be vele az ágyba. Amikor megcsókolod, csókold lassan, óvatosan. Képes vagy órákig csókolni, mindaddig, amíg „elájul” a gyönyörtől? Akkor tovább léphetsz. Lassan vetkőztesd. Tartsd fenn a feszültséget. Egy pillanatra se veszítsd el az irányítást. Lassan, óvatosan, de határozottan és szenvedélyesen érintsd meg.

Vezesd el odáig, hogy ő "könyörögjön", ő kérje, hogy érintsd meg. Nem gondolod, hogy lehetséges? Próbáld ki! Ha legközelebb megpróbálsz elcsábítani egy nőt, ne siess. Ha látod, hogy elvarázsoltad, hagyd, hogy várjon. Még van merevedésed? Első érintésre készen állsz az idő előtti ejakulációra? Az alábbiakban megtalálod a megoldást.

Ejacontrol – a kellemetlen meglepetés nélküli szexhez!

Készen állsz arra, hogy átvedd az irányítást az életedben? Készen állsz arra, hogy gyönyört adj úgy, ahogy senki más nem adhat? Érzed, hogy növekszik benned a bátorság és a vágy? Hogyan válhatsz olyan vágyott, keresett férfivá, akitől minden nőnek nagy elvárásai vannak? Az Ejacontrol a szövetségesed a bizalom, a bátorság és a teljes szex felé vezető úton. Mert ez segít abban, hogy igazi férfivé válj, hogy irányítsd a magömlést, és elkerülj minden kellemetlen meglepetést. Az Ejacontrol 100% -ban természetes és 100% -ban hatékony kiegészítő az ágyban. Akkor lesz magömlésed, amikor akarod. Odajutsz, hogy órákon át bírod gond nélkül. Az Ejacontrol-nak nincs ellenjavallata, nem okoz függőséget, nem zsibbaszt el és egyáltalán nem befolyásolja az egészséget, mert csak növényekből készül. Rendeld meg és használd magabiztosan bármikor és bárhol. Légy igazi férfi az ágyban, és mutasd meg a párodnak, hogy bármilyen vágyat kielégíthetsz a saját tempódban és irányításod alatt. Légy mester az ágyban, és élvezd a maximális örömöt!