Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Kellemetlen meglepetések az ágyban - hogyan kerülheted el őket, hogy teljes mértékben élvezhessétek a gyönyört?

Kellemetlen meglepetések az ágyban - hogyan kerülheted el őket, hogy teljes mértékben élvezhessétek a gyönyört?


Dátum: 2021-04-12
A szexpartik a filmekben mindig elégedett partnerekkel végződnek, akik izzadva fekszenek az ágyban egy intenzív orgazmus után. Vagy több orgazmus után. A filmekben az orgazmus mindig sokszoros, még akkor is, ha a partnerek alig ismerik egymást, és éjjel három órakor kissé becsípve jönnek ki egy bárból. Ritkán fogsz látni olyan nőket, akiknek nincs orgazmusuk, olyan férfiakat, akik idő előtt ejakulálnak és szégyenkezve ülnek egy sarokban, vagy akik véletlenül megütik a könyökükkel a partnerük mellét vagy mellkasát. És ha látod őket, akkor a dráma teljes. A partnerek szakítanak, mert a szégyen túl nagy. A film nem valóság, de túl gyakran tévhitekkel tölti meg a fejünket arról, hogy milyen kellene legyen a szex.

Mit csinálsz, ha nincs merevedésed már az első percekben?

A férfiak azonnali erekciójának mítosza szintén a filmekből származik. A férfiaknak hatalmas merevedésük van, ha egy szexi nőt látnak az irodában, és készen állnak a szexre a következő 30 másodpercben. Tehát az elvárások a való életben irreálissá válnak. Szeretnél szexelni a barátnőddel, otthon, miután fogat mostál és felvetted a pizsamát? Kemény erekciód kellene legyen. Nincs? Bepánikolsz. A partnered is. „Nincs merevedésed? Ez azt jelenti, hogy már nem akarsz engem. Vagy megcsalsz egy másikkal.” Pánik! A férfiaknak, csakúgy, mint a nőknek, be kell lépniük a légkörbe, nekik is kell a simogatás, a bíztatás, az érintés ahhoz, hogy merevedésük legyen. Igen, néha az erekció spontán jön, nehéz megmagyarázni, hogy hol kezdődik, máskor a képzeletből származik, de sokszor nem jön spontán, hanem segíteni kell.

Mit csinálsz, ha elveszíted az erekciót?

A merevedés elvesztése a szex során egy másik rendkívül kellemetlen meglepetés, amely igazi drámákhoz vezethet. Az erekció elvesztése súlyos dolgokat rejtegethet, főleg, ha gyakran előfordul, és az erekció egyáltalán nem tér vissza, vagy ha csak nagy nehezen tér vissza. Ilyenkor szükség van egy természetes étrend-kiegészítőre az erős és tartós erekcióhoz. Sokszor azért tűnik el az erekció, mert a szex nem elég izgalmas és forró. A szex során szünetek vannak, olyan szünetek, amelyekben a pénisz véráramlása csökken és az erekció lágyul. Ha a szenvedély újraindul és az intenzitás megnő, az erekció erőssé válik. Ha a partnerek félni és aggódni kezdenek, a merevedés nem biztos, hogy visszatér, mert a szenvedély elveszik és helyét a félelem veszi át. Az elveszített erekció helyreállításához érintsd meg újra a párodat, és minden rendben lesz.

Mit csinálsz, ha nem tudod kontrollálni a magömlést?

A korai magömlés messze a legnagyobb dráma és a legkellemetlenebb meglepetés a szex során. A filmekben csak a pattanásos tinédzsereknél láthatod, és rendkívül ritkán érett férfiaknál. Tehát nem várod, hogy veled is megtörténjen. Az igazság az, hogy a korai magömlés gyakoribb és elterjedtebb, mint azt elképzelhetnéd. De szégyenből senki nem beszél róla nyíltan. De mivel a szégyen soha nem oldott meg egy problémát sem, főleg az ágyban nem, jó tudni, hogy milyen lehetőségek vannak korai magömlés esetén. Az ismételt korai magömlés valóban olyan probléma, amely sok kapcsolatot tesztel. A magömlés szabályozását nem sokan értik, és túl kevés tanács van, ami valóban segít ebben a tekintetben. És ha a tanács sem segít, mit tegyünk? Megkockáztatjuk, hogy szégyen miatt ne szexeljünk, és elrejtőzünk valahová, ahol senki sem talál meg minket?

EjaControl - elégedettség, irányítás és gyönyör meglepetések nélkül!

Lehet, hogy már régóta szenvedsz a korai magömlés miatt. Talán megállás nélkül kerested a megoldásokat, és csak néhány gyakorlatot találtál, amelyek nem működtek a te esetedben. Talán elvesztetted a kapcsolat, a szeretet és a boldogság esélyét, mert mindig túl gyorsan befejezted és utána elakadtál, nem tudva, hogy mi legyen a következő lépés.

A helyzet kontrollálása magabiztossá, boldoggá, és szexuálisan elégedetté tesz. Az EjaControl egy gyógynövényes étrend-kiegészítő, amely megadja a kívánt kontrollt. Egyetlen természetes kapszulával, amelyet egy órával a szex előtt kell bevenni, néhány órától az egész napig kontrollálhatod a helyzetet.

Az EjaControl nem vegyszerekkel teli tabletta, hanem növényi kivonatokkal teli kapszula, amely kezdettől fogva segíti a testet a magömlés kontrollálásában. Ne félj, az EjaControl természetes, nem árt az agynak, nem érzed magad zsibbadtnak. Az EjaControl természetes kapszula, amely energiát, örömet és türelmet ad, hogy a szex egyre hosszabb legyen. Az EjaControl segít tartós kapcsolatok kialakításában, abban, hogy ne érjen meglepetés, és különösen abban, hogy magabíztossá válj, hogy félelem nélkül érezhess örömet!