Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 hiba, ami miatt súlyosbodnak az aranyér problémáid és tippek, hogy hogyan kerüld el

5 hiba, ami miatt súlyosbodnak az aranyér problémáid és tippek, hogy hogyan kerüld el


Dátum: 2021-04-19
Ha fáj az aranyered, biztos számtalan megoldást kerestél, hogy könnyebbíts a helyzeteden. Egyesek jók, de van ami súlyosbít a helyzeten anélkül, hogyészre vennéd. Egyél kevesebbet, hogy ritkábban menj az illemhelyre. Gyalogolj kevesebbet, hogy ne legyen aranyered. Használj hashajtókat. Ezek az ötletek mind helytelenek különböző okok miatt és súlyosbítják a helyzetet. Mindjárt elmondjuk, melyek azok a tévedések, amelyeket el kell kerülj és mi a megoldás a fájdalom csökkentésére és arra, hogy ritkábban legyen aranyér krízised. Te egy fájdalom nélküli életet keresel, és mi segítünk megtalálni.

1. Ne egyél kevesebbet, hanem egészségesebben.

Sok ember, aki aranyértől szenved úgy képzeli, hogy kevesebb étel kevesebb fájdalmat jelent az illemhelyen. Ez téves. Minél ritkábban van széklet, annál nagyobb az esély a székrekedésre és az aranyér gyulladására a nyomás miatt. Nem a kevesebb eledel a megoldás, hanem a rost mennyiségének a növelése. Kevesebb feldolgozott élelmiszer és több nyers, főtt vagy sütőben elkészített zöldség. A rendszeres evés elősegíti a rendszeres, kiegyensúlyozott székletet és segítenek megelőzni úgy a székrekedést, mint a hasmenést, amelyek nagy fájdalmat okozhatnak aranyér esetén.

2. Ne használj rendszeresen hashajtókat

A székrekedés súlyosbítja az aranyeret. Mivel meg szeretnék előzni, sokan hashajtókat használnak, ha a székrekedés legkisebb jeleit vélik felfedezni. Ez nincs jó hatással a belek egészségére. A hashajtók felgyorsítják a béltranzitot és rövid időn belül a székrekedéstől eljuthatsz a hasmenéshez. A hashajtó rendszeres használata irritálja a bél nyálkahártyáját és súlyosbítja az aranyeret. A gyümölcsök enyhe hashajtó hatással rendelkeznek és tele vannak egészséges rostokkal és vitaminokkal. Használd őket nyugodtan egy egészséges béltranzit érdekében és a fájdalmas aranyér krízisek megelőzésére.

3. Ne használj különböző illatú nedves törlőkendőket

Mindenki tudja, hogy a higiénia nagyon fontos, főleg, ha kínoz az aranyér. A fokozott higiénia érdekében egyesek különböző illatú nedves törlőkendőkhöz folyamodnak, de nem tudják, hogy irritáló hatásuk van, mert legtöbbjük alkoholt és különböző szintetikus parfümöket tartalmaznak. Meg kell tartani a higiéniát sok vízzel és minél természetesebb szappannal, különböző parfümök és alkohol nélkül. Az intim zónát meleg vízzel vagy növényi gyógyteákkal kell megtisztítani, amelyek csökkentik az irritáló, égő érzést és a kényelmetlenséget, amit a begyulladt aranyér okoz.

4. Ne ülj túl sokat a wc-n

A túl sok wc-n ülés súlyosbítja az aranyeret mert nyomást gyakorol az anális zónában már begyulladt vénákra. Ha telefonnal szoktál wc-re járni, mert úgy gondolod, hogy így jobb lesz a béltranzit, tévedsz. A sok üldögélés, de főleg a wc-n ülés elősegíti a vénák irritálódását és gyulladását. Kerüld el, hogy pár percnél többet ülj az illemhelyen és ha félsz a székrekedéstől igyál több vizet, teát, kompótot, nyugtató italokat amelyek segítenek beállítani a béltranzitot.

5. Ne félj mozogni

Nem mondja senki, hogy most kezdj el konditerembe járni és súlyokat emelni, amikor már aranyered van. Sőt, egyáltalán nem ajánlott súlyokat emelni, hajolni, megfeszülni főleg, ha krízis van. De akármikor járhatsz gyalog. Ez a legegyszerűbb, legolcsóbb és legkényelmesebb módszer a béltranzit elindítására anélkül, hogy rontanád az aranyered állapotát. Egy nyugodt séta a parkban és az egészséges táplálkozás sokat segíthet.

HemoMed – fájdalom és aranyér nélküli élet!

A HemoMed egy olyan orvosi műszer, amely a krioterápia segítségével kezeli az aranyeret. Lehet te is használtál jeget különböző gyulladásokra. A HemoMed ugyanazon az elven működik. A HemoMed orvosi műszer, amely egy folyadékot tartalmaz. Ha betesszük a fagyasztóba, mind az eszköz, mind a folyadék meghűlnek és utána rá kell tenni a begyulladt zónára. A HemoMed néhány használat után csökkenti az irritációt, a gyulladást, az égető érzést, az aranyér méretét és ugyanakkor csökkenti a fájdalmat is. A HemoMed segít enyhíteni a begyulladt aranyereket és segít, hogy továbbá is egy aktív, normális életed lehessen, ne legyen egy állandó zavaró tényező az irritáció a begyulladt vénák miatt az anális zónában, ami miatt nem vagy jól. Rendelj egy HemoMed-et és szabadulj meg a fájdalomtól egyszerűen és a lehető leghamarabb.