Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az impotencia leggyakoribb okai és hogyan lehet megelőzni

Az impotencia leggyakoribb okai és hogyan lehet megelőzni


Dátum: 2021-04-23
A gyenge merevedés nem jelent impotenciát. Több gyenge erekció nem jelent impotenciát. Sok férfi megijed, ha történetesen lágy merevedése van, és ez a gondolat árt nekik. A valóságban az impotencia olyan lelkiállapot, amelyet a szégyen, a bizalom hiánya, a frusztráció érzése, a félelem, hogy a partner csalódni fog benne, és még sok más dolog okozhat. Az impotenciát (legtöbbször) az a környezet okozza, amelyben megfordulsz és körbefog, akár a depresszió, nap mint nap egyre jobban. Legalábbis akkor, ha hagyod, hogy helyet foglaljon az elmédben. Mit tudsz csinálni?

Az impotencia fizikai okai

Az impotenciának fizikai okai is vannak, amelyeket az orvos kezel. A fizikai okok összefüggésben lehetnek a szív és a vérkeringés problémáival, az elhízással, a cukorbetegséggel, a prosztata betegségekkel, az idegbetegségekkel, bizonyos mellékhatásokat kiváltó gyógyszerekkel stb. Az ilyen okok olyan impotenciát okoznak, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni, és automatikusan elküldenek az orvoshoz kivizsgálásra. A kezelések sokfélék és az orvos által megállapított diagnózistól függenek.

Az impotencia mentális okai

Sokszor úgy gondolod, hogy impotens vagy és tényleg azzá válsz! Mivel a félelem megbénít, csökkenti a szex iránti vágyadat, rávesz, hogy kerüld a szexet, hogy rettegéssel gondolj rá és elzár minden vágyat. Tehát ne félj az impotenciától. Manapság vannak megoldások lágy erekcióra, korai magömlésre, bármilyen problémára van megoldás. Szenvedélyes szexuális életet élhetsz egészen előrehaladott korban is. Persze, ha nem hagyod, hogy a félelem eluralkodjon rajtad egy sikertelen szex vagy lágy merevedés után.

A félelem okozta impotencia

A félelem, hogy ne okozz csalódást a partnernek, sok áldozatot szed a férfiak körében. A félelem stresszt okoz, és a stressz közvetlenül befolyásolja az erekciót. A félelem legtöbbször serdülő- és fiatalkorban kezdődik, és az élet végéig rögzül az elmében. Ahhoz, hogy megszabadulj a félelemtől, szükséged van egy partnerre, aki bátorít, támogat, hogy bízz önmagadban. Ha partnered szavakkal vagy gesztusokkal elbátortalanít, akkor nem tudsz megszabadulni a szorongástól, és továbbra is tehetetlennek, csalódottnak, képtelennek érzed magad és különösen lehetetlen lesz az, hogy valamivel meg legyél elégedve.

A bizalmatlanság okozta impotencia

Hányszor hasonlítottad össze magadat a partnerednek volt pasijaival? Hogy érezted magad? Valószínűleg kevésbé érezted magad férfinak, mint ők, és ezzel csak magadnak ártottál. A valóságban semmit sem tudsz másokról, azok potenciájáról és férfiasságáról. Csak azt képzeled, hogy jobbak nálad. És rosszul érzed magad. És ez minden alkalommal befolyásolja a potenciádat, amikor szexelni akarsz. Tényleg nem számít, hogy milyenek voltak azok, akik korábban voltak. Ha a jelenlegi párodnak orgazmusa van és örömet érez veled, mit számít a múlt? Nyugodtan véget vethetsz képzelgéseidnek, mert ha sokat hasonlítod magad máshoz, akkor az elméd miatt biztosan impotenssé válsz.

A fáradtság okozta impotencia

Valószínűleg nem sokat alszol. Még ha nincs is semmi különös dolgod, akkor sem mész korán lefeküdni. A felhalmozódott fáradtság nemcsak a munkában, hanem az ágyban is hatással van produktivitásodra. Az erekcióhoz sok vérre, egészséges keringésre, jó hormonális egyensúlyra van szükség. A fáradtság felborítja az egész rendszert és impotenssé tesz. Ezt tudtad? Gondoltad volna, hogy egy plusz egy óra alvás extra orgazmust hozhat neked?

Szabadulj meg az impotenciától a Sex Powerrel – a valódi férfiak kapszulájával!

A Sex Power biztosítja a szuper energiát és erős erekciót minden alkalommal, amikor szexelni akarsz. A Sex Power a potencia természetes kiegészítője. Ez nem segít megszabadulni a félelemtől, de lendületet és nagy adag önbizalmat ad, mert végre meglesz a merevedésed, amiről álmodtál. A Sex Power segít, hogy olyan merevedésed legyen, ami tart és még mindig tart. És potensnek, erősnek, férfiasnak és a helyzet irányítójának érzed magad. Képes leszel elvinni partneredet az gyönyör magasságaiba, mert előre tudod, hogy mindent megtehetsz, amire csak gondolsz. Szedj Sex Power-t, egy természetes táplálékkiegészítőt ellenjavallatok nélkül, és örökre megszabadulsz a frusztrációtól, a bizalmatlanságtól és az impotenciától. Férfi vagy, ezért szedj Sex Power-t, és mutasd meg, hogy tudsz bármikor, bárhol és bármennyit.