Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 megdöbbentő ok, ami a boldogságod útjába állhat!

5 megdöbbentő ok, ami a boldogságod útjába állhat!


Dátum: 2015-04-29

relatie

A boldogságunk rengeteg tényezőtől függ, a pénzügyi helyzetünktől kezdve, a testi és szellemi egészségünkön át egészen az egészséges és aktív szexuális életünkig. Ezen aránylag általánosnak vélt dolgok mellett létezik még egy rend apróság, amely a boldogságunk útjába tud állni és amelyeket lehetetlen vagy nagyon nehéz beazonosítanunk. Ide sorolhatóak a korai magömlés, hogy nem tudunk semmiképp eljutni az orgazmusig, a csökkent libidó, az erekciós problémák, a szorongás, az önbecsülés hiánya és sorolhatnánk.

1. A hazugság   

Nagyon könnyű elveszíteni egy szeretett személybe vagy családtagba vetett bizalmunkat. Nem kellenek hozzá egetrengető tettek. A hazugságok, legyenek azok kicsik vagy nagyok, aláássák a kapcsolataid és eltávolítják azokat, akik kedvesek számodra relatív rövid idő alatt. A bizalmat nehéz vagy lehetetlen visszaszerezni, ha már elveszítettük. Légy becsületes, mert a becsületesség a boldogság kulcsa.

relatie

2. A megcsalás

A kedvesed megcsalása nagy mennyiségű hazugsággal társul, amelyek egyszer úgyis kiderülnek. Ha rendszeresen csalod kedvesed, gondoljuk tudatában vagy annak, hogy mekkora fájdalmat okozol neki ezáltal. Nem lehetsz boldog mindaddig, amíg folyamatosan megcsalsz egy számodra kedves személyt. Ha úgy érzed, a kapcsolatod nem ad már semmi újat, azt tanácsoljuk, hogy inkább szakíts, mintsem lelki traumát okozz egy ártatlan személynek.

3. A szellemi éretlenség

A tényre, hogy úgy viselkedsz, mint egy rossz tinédzser, pedig igazából már 30 múltál, nincs mentség. Fedezd fel a szellemi érettséged, ha nem jön magától. A rosszkedv, a kezelhetetlen dühkirohanások, a fölösleges pénzszórás, a féltékenykedés, a megfelelő kommunikáció hiánya, a munkahelyi kudarcok, a folyamatos munkahelycsere az éretlenség jelei. Minden felnőttnek megfelelő tervei és céljai kell legyenek!

4. A dolgok megoldásának halasztása

fericireHa tudod, hogy valamilyen probémával küszködsz, ne halogasd mindig holnapra, mert a probléma a boldogság akadálya. A párkapcsolati problémák legtöbbször valamilyen szexuális problémára épülnek. A korai magömlés egyike lehet azon problémáknak, amelyek felőrlik boldogságod. 

Az EjaControl egy olyan különleges termék, amely a korai magömlés problémáján segít. Az EjaControl összetételét nézve 100%-ban természetes és 100%-os elégedettségi garanciával jár. Az EjaControl kapszulákat alkalmazva teljes kontroll alatt tudható a magömlés. A kedvesed le lesz nyűgözve attól, hogy milyen sokáig bírod anélkül, hogy elélveznél, hogy mennyire kemény az erekciód és mennyivel több energiád van szex közben. Nem hiába a mondás: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

EjaControl – keresd a kielégülést, találd meg a boldogságod!