Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szabadulj meg a fájdalomtól a természet erejével!

Szabadulj meg a fájdalomtól a természet erejével!


Dátum: 2015-04-29

dureri spate

Vannak napok, amikor úgy érezzük, minden porcikánk fáj. Az ízületeink begyulladtak, a vesehomok nagy fájdalmakat okoz, az arcüreggyulladás megint előjött, a fogfájás már hosszú napok óta kínoz. Tízesével szedjük a gyógyszereket, ezáltal gyomorfekélyt idézve elő. Ha sikerülne megszabadulnunk a fájdalmaktól, igazán boldogok lennénk. Úgy tűnik elfeledkeztünk pár fontos dologról, aminek segítségével visszanyerhetnénk az egészségünket. De melyek lennének ezek a dolgok?

Gyógyszermentes egészség!

durere spate

A nagymamánk soha nem tömött keserű gyógyszerekkel, igaz? Soha nem erőltette, hogy orvoshoz menj apró gondok miatt és nem is kínozott injekciókkal. A nagymamáknak megvan a kis saját gyógyszertára, amely meleg és hideg vizes gyógymódokból, gyógyteákból, meleg mézből, gyapjú zokniból és finom ételből áll. Nem létezik olyan probléma, amit egy nagymama ne tudna megoldani. Ő mindig tudja mit kell tenni: nyáron kiküld a friss levegőre és napra, télen elküld szánkózni, ami után leültet a kandalló mellé és kezedbe ad egy bögre kakaót és egy palacsintát. Milyen szépek is voltak azok az idők, amikor a nagymama gondoskodása vett körül!

 Nagymama gyapjút sző!

Biztos te is feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért a gyapjú a nagymama kedvenc anyaga? Minden télen tanúja lehettél annak, hogy nagymamád több tíz gyapjú zoknit, sapkát, sálat, kesztyűt, pulóvert és néha még gyapjú nadrágot is kicsinek és nagynak. Tanulmányok bizonyítják, hogy a gyapjúnak fenomenális gyógyító hatása van. Még ha akkoriban az emberek nem is tudták ezt, az ösztönük azt súgta, hogy a gyapjú megvédi őket a betegségektől, hidegtől és fájdalmaktól, ezért előszeretettel használták.

A gyapjúnak antibakteriális hatása van, hatékonyan tartja meg a meleget és csökkenti a nedvességet, segít méregteleníteni a szervezetet, elősegíti a vérkeringést és a gyulladások csökkentését, megtartja a szervezet optimális hőmérsékletét és 100%-ban természetes anyag.

durere spate

A BioBelt egy orvosi eszköz, ami a gyapjú és mágnes jótékony hatásait használja fel. Ezen két termék gyógyító hatásai elterjedtek és emberek ezrei veszik igénybe, mivelhogy több betegség legyőzésében segít. A mágnes impulzusai elősegítik a sejtes elváltozásokat, a gyapjú az érintett területekre juttatja a vért, ezáltal jótékony segítség a reumás fájdalmak, vesegörcs, fogfájás, idegbetegség, migrén, ízületi gyulladások és egyéb problémák orvoslásában.

A BioBelt olyan öv, amely gyapjút és a belsejében egy erős mágnes réteget tartalmaz. Az öv használata egyszerű, a fájdalmas területre szükséges felcsatolni, ízületi-, fej-, ágyék-, medence-, comb-, térd- és könyökfájdalmak csillapítására és kezelésére. A BioBelt öv ruhák alatt is hordható, hatása azonnal érezhető, azonban nem ajánlott a megszakítás nélküli használata.

BioBelt – élj fájdalmaktól mentesen!