Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Így hozd lázba a kedvesed a hosszú téli éjszakákon!

Így hozd lázba a kedvesed a hosszú téli éjszakákon!


Dátum: 2015-04-29

sex

Már szinte el is feledkeztél róla, hogy is néz ki a kedvesed a téli, vastag ruhák alatt? Soha nem késő újra felfedezni a szex örömét, még akkor sem, ha hűvös az éjszaka. Ötlethiányban szenvedsz? A libidód alig mérhető? Lustábbnak érzed magad a hibernáló medvénél és súlyosabbnak, mint egy panda? Ne engedd, hogy az erőtlenség úrrá legyen rajtad! Mondj nemet a hidegnek, a stressznek és a fáradtságnak semmi perc alatt. Kapd elő a titkos fegyveredet és okozz kedvesednek egy felejthetetlen éjszakát.

Te és ő a zuhany alatt

Ha nem érezted már egy jó ideje a forró víz vonzerejét, itt van a megfelelő alkalom. Mi lehetne szexisebb a habfürdőnél, kellemes illatoknál, nedves, síkos testeknél és a kellemes gőznél? Fogd kézen kedvesed, vetkőztesd le és bújjatok forró víz alá. Mivel töltsük el az időt a zuhanyzóban? A lehetőségek végtelenek, kezdve az orgazmust okozó érintésektől egészen az igazán jó orális szexig. Ha nem hiszel nekünk, próbáld ki és tapasztald meg, milyen hatással van rátok a zuhanyzós szex.

Szex új helyeken

sex dus

Melyik volt az a merész hely, ahol legutóbb szexeltél? A konyhaasztalon? Egy bárban záróra után vagy a bár melletti sikátorban? Rengeteg olyan hely létezik, amire még biztosan nem gondoltál úgy, mint egy olyan helyre, ahol akcióba lendülnél. Kipróbálhatod repülőn, taxiban, vagy akár a parkban is. Bármi is szerepelne a legtitkosabb vágyaidban, ültesd át a gyakorlatba. A hosszú, téli éjszakák gyorsabban telnek, ha valami igazán pikánssal vannak fűszerezve. Szóval, hol ejted meg a legközelebbi aktust? A liftben? Egy uszodai tusolókabinban? Esetleg egy öltözőfülkében?

Forró szex, garantált orgazmus

Ha már unalmasnak találod a klasszikus pózokat és a lelkesedés hiányát, eljött az ideje, hogy szexi eszközök után nézz. Tévedj be egy szexshopba, válassz pár izgalmas kiegészítőt vagy játékszert, amivel szórakoztathatod kedvesed. Játsszatok egymással, izgassátok egymást, a lehetőségek kimeríthetetlenek. Saját magad részére rendelj meg néhány étrend-kiegészítőt, amely növeli a szexuális élvezetet, növeli a férfiasságod méreteit és kőkemény erekciót eredményez.

sex orgasm

A Vimax étrend-kiegészítő a férfiak élvezetének növelésére és a nők kielégülésének fokozására lett megalkotva. 100%-ban természetes, ezért gond és aggodalom nélkül alkalmazható akár gyógyszer vagy alkohol fogyasztása mellett is.   

A Vimax erős hatóanyagainak köszönhetően növeli az élvezetet, stimulálja az erogén zónákat, több energiát és lelkesedést lehel a felekbe.

Kombináld az ötleteket, játékszereket és a Vimax erejét és többé nem kell aggódj, hogy az éjszakáid túl hosszak, gyenge intenzitásúak vagy szexuális energiamentesek lennének. A kedvesednek is tetszeni fog, hogy kezedbe vetted az irányítást.

Vimax – igaz élvezet, orgazmus a javából!