Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Légy független nő! Gondoskodj magadról!

Légy független nő! Gondoskodj magadról!


Dátum: 2015-04-29

frumusete

A modern nők élete sokszor bonyolultabb, mint a cérnaszálon egyensúlyozás: szinte lehetetlen kiegyensúlyozni és gyakran igazán megcsavart. Néha a megfelelő egyensúly megtartása igazi kín, ha a családról, gyerekekről, munkahelyről, barátokról, továbbtanulásról, szépségről, sportról vagy egészségről van szó. Az időhiány egyre jobban érezhető és a késztetés, hogy jól nézzünk ki, egyre égetőbb az évek múlásával. Hogy is lehetne mindenre energiád? Hogy tarthatod meg a napi szépítkezési rutinodat a teendők végeláthatatlan sora mellett?

Légy te a legfontosabb önmagadnak!

Ha továbbra is szeretnél másokon segíteni, előbb segíts saját magadon. Amikor azt érzed, hogy belefulladsz a feladatokba, hogy az életed darabokra hull, vegyél mély levegőt, gondold át a fontossági sorrendet és sorold magad az első helyre. Egy kis egoizmus nem árt. A saját fizikai és mentális egészséges a legfontosabb. Ha egyáltalán nem vagy megelégedve a külsőddel, jelentkezz be egy szépségszalonba. Ha azt veszed észre, hogy felszedtél pár kilót, kezdj sportolni. Ez nemcsak a morálodnak tesz jót, de segít gyorsan leadni a felesleget magadról.

independenta

A sírás terápiának számított és számít a nők többségének. Ha úgy érzed, hogy segíthet, ne tartsd vissza. Nem szükséges mindig erősnek lenned. Ereszd ki a gőzt a sírás segítségével, majd láss neki újra a mindennapi teendőknek. A sírás segít kitisztítani a fejed a negatív gondolatoktól, megszabadít a szorongástól és néha a stressztől is.     

Heti egy napot szentelj kizárólag magadra!

Ha sikerül egy napot csak magadra fordítanod, használd ki. Kezd a napot pár egyszerű és könnyű mozgással, egyél egészséges reggelit, igyál egy erős kávét, olvass egy pár oldalt egy izgalmas könyvből, majd kezdj szépítkezni. Ha nincsenek kéznél megfelelő eszközök, keress olyan online boltot, ahonnan mindent beszerezhetsz vagy menj el a barátnőiddel kipróbálni és megvásárolni a legmegfelelőbbet.

Undo termékcsalád – szépségápolás erős nőknek!

frumusete

Az Undo termékcsalád két tagja az Undo arckrém és az Undo arctisztító hab. Olyan nőknek fejlesztették ki, akik szuperelfoglaltak, extrastresszesek, hiperfontosak és szeretik a minőségi szépségápoló termékeket. Próbáld ki te is ezeket az innovatív összetevőkből álló, világszerte tesztelt termékeket. Az Undo arckrém kisimítja a felszínes és mély ráncokat, hidratálja a kiszáradt bőrt, feszességet, rugalmasságot, fényt kölcsönözve a fáradt, megkínzott arcbőrnek. Az Undo arctisztító hab nem hiányozhat a napi szépségápolási rutinból, mivelhogy tisztítja a bőrt. Mivelhogy minden nő vágya, hogy minél fiatalabbnak látsszon és minél kevesebb ránc jelenjen meg arcán, ezért ajánljuk az Undo termékcsalád használatát. Modern szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrben és belülről fejti ki hatását.

Légy szép, légy önálló és gondoskodj szépségedről az Undo termékcsalád segítségével!