Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szabadulj meg a candida fertőzéstől! Tartsd meg beleid egészségét!

Szabadulj meg a candida fertőzéstől! Tartsd meg beleid egészségét!


Dátum: 2015-04-29

candidoza

A mindennapi étkezési szokásaink néhány negatív egészségi állapotnak is kedveznek. Sokszor nehéz beazonosítanunk, hogy az álmosság, az étvágytalanság, a gyakori fejfájás, a puffadás, hányinger, a legyengült immunrendszer mind egy egészségtelen étrend eredményei. Ideje megértenünk, hogy a kis, de állandó változások nagy és kedvező hatással vannak életünkre, úgy fizikai, mint szellemi téren.

A candida gombás fertőzés rendkívül gyakori, viszont rengeteg nő nem törődik vele és néha még az orvosok is félrediagnosztizálják. Baktériumok és gombák népesítik be beleinket, ezeknek tökéletes egyensúlyban kellene legyenek. A szénhidrátok, a hosszas antibiotikumos kezelések, az élelmi rostok hiánya felbontják az egyensúlyt, azáltal hozzájárulva a candida albicans nevű gomba elszaporodásához.

Az intenzív erjedés a beleinkben elősegíti a candida elterjedéséhez. Az édesített élelmiszerek beindítják az erjedést és bélrendszeri egyensúlyhiányt okoznak. A kevés nyers zöldség, a nagy szénhidrát tartalmú élelmiszerek, burgonya, tészta, rizs, fehérkenyér, édességek, kávé, alkohol és energiaitalok nagyon károsak beleink egészségére nézve. Ne csodálkozzunk, ha egy ilyen étrend mellett küzdenünk kell a candida albicans gombával, ami nemcsak kiterjedt fertőzést okoz, de nagyon nehéz kikezelni is.

candidoza

A candida albicans nemcsak a belekben, de a szájban vagy nemi szervekben is elterjedhet. Egy legyengült immunrendszer esetében a szájüregi vagy hüvelyi candidiasis nehezen elviselhető sebeket okozhat. Ezek egő, viszkető érzést, fehéres foltokat eredményeznek.

Hogy állítsuk meg a candida albicans terjedését?    

A természetes módszerek ilyenkor a legajánlottabbak, ha szájüregi, hüvelyi vagy bélrendszeri candida fertőzéssel küszködünk. A kiválasztott gyógymódnak gyengédnek, természetesnek kell lennie, hogyha ki akarunk gyógyulni ebből az egyensúlyhiány okozta gombából.


30 days candida solution – a természet kézügyben!

candidoza

A 30 days candida solution terméket mindazoknak fejlesztették ki, akik hatékonyan és megfelelően szeretnék felvenni a harcot a candida albicans ellen. Ha már a türelmük fogytán és nem tudják már, hogy milyen megoldást válasszanak, próbálják ki ezt a 100%-ban természetes terméket, a 30 days candida solution-t. A kapszulákban lévő gyógynövények képesek megállítani a gomba terjedését.

A 30 days candida solution étrend-kiegészítőt használva 30 nap múltán visszaállítható a bélflóra egészsége. A kezelés két termékből áll: Symbiotic+ és Candilex, amelyek két téren fejtik ki jótékony hatásukat. A Symbiotic+ probiotikumot tartalmaz, amely segít kialakítani a bélflóra egyensúlyát, a Candilex hatékonyan győzi le a gombát a gombaellenes összetevőinek köszönhetően.

A 30 days candida solution a tökéletes megoldás arra, hogy visszanyerd egészséged. Alkalmazd te is a 30 days candida természetes, hatékony és mellékhatásmentes kezelést a candida albicans elleni harcban!