Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fogyj egészségesen, fogyj természetes módszerekkel!

Fogyj egészségesen, fogyj természetes módszerekkel!


Dátum: 2015-04-29

slabire

A modern étkezési szokások gyakori negatív hatása az elhízás. Emiatt több millió ember keres segítséget arra, hogy gyorsan és hatékonyan eltűntesse a felgyülemlett zsírréteget. Ha könyvesboltban jársz, láthatod, hogy könyvek százai szólnak arról, hogy fogyj le, milyen diétát alkalmazz, melyek a legújabb divatok, amikor fogyásról van szó. Mindegyik arról biztosít, hogy több tíz kilót fogsz leadni akár pár nap leforgása alatt. Azonban ha csak egy fajta élelmiszert fogyasztasz hosszú időn keresztül, vitamin-, ásványi anyag-, protein- és hormonális egyensúlyhiány léphet fel és a kilók is gyorsan visszakúsznak, amikor változtatni akarunk ezen az egyensúlyhiányon azáltal, hogy visszaállunk a régi étkezésre.slabire

Ha felszedtünk 10 kilót 5 év leforgása alatt, nem normális, hogy 10 nap alatt akarunk megszabadulni ettől a súlyfeleslegtől. A hatékony és megerőltetés nélküli diéta lassú folyamat kell legyen, vissza kell vennünk az ételadagokat, figyelnünk kell a bevitt zsírokra, szénhidrátokra és proteinekre, valamint a sport elengedhetetlen segítség a fogyni vágyóknak.

Mik a topmodellek titkai?

A dívákat, sztárokat és televízióban szereplő nőket a kifogástalan alakjuk miatt rendkívül csodáljuk. Az alakjuk nem a 10 napig tartó diétának, hanem az egészséges táplálkozásnak köszönhető. Sokan az ismert sztárok közül kipróbáltak már több drasztikus fogyókúrát, de végül belátták, hogy a kiegyensúlyozott, egészséges diéta és egy adag sport képes igazi csodákra. Nem létezik annál olcsóbb és hatékonyabb megoldás a súlyfelesleg leadására, mint a helyes táplálkozás, gyakori mozgás és esetleg egy gyógynövényekből álló természetes segítség.

A gyógynövények szerepe az egészséges táplálkozásban

slabire

A gyógynövények a legősibb orvosság az emberiség számára. A gyógynövények segítségével gyógyultak ki emberek betegségekből, állt helyre az anyagcseréjük és étvágyuk, kezelődtek az emésztési, vese, orális és szellemi problémáik. A gyógynövények rendkívüli hatása a bennük található aktív kémiai vegyületek, amelyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

A SilhouetteHelp egy olyan gyógynövényekből álló termék, amely méregtelenítő, anyagcsere javító, étvágycsökkentő és fogyasztó hatásai miatt ismert és elterjedt. A terméket a fogyni vágyóknak fejlesztették ki, valamint azok számára, akik vissza szeretnék nyerni régi alakjukat.

A SilhouetteHelp tea kizárólag vizelethajtó és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, ezen kívül inozitolt is tartalmaz, amely az étvágy kiigazításáért felelős és segít megakadályozni a zabálást és a bulimiát.

SilhouetteHelp – légy szép, de leginkább egészséges!