Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Egyszerű trükkök az egészséges bőr érdekében!

Egyszerű trükkök az egészséges bőr érdekében!


Dátum: 2015-04-29

herpes

Bőrünk általában árulkodik egészségi állapotunkról, ha szervezetünkben elváltozás van, az tükröződik bőrünkön is. Ha sápadtak vagyunk az számos probléma jele lehet, a túl kipirult bőr utalhat lázra. Ha gyulladt, pattanásos a bőr, a herpes simplex külső megnyilvánulására is utalhat. A sor hosszan folytatható. Ha egészséges, szép bőrt szeretne, legalább két vagy három területére kell folyamatosan figyelnie: belső szervei egészséges működésére, bőre állandó külső ápolására és egy kiegyensúlyozott szellemi higiénia fenntartására.

Bőrünk tisztítása

A legtöbb nő szinte rutinszerűen gondoskodik bőre tisztításáról, ami azt eredményezi, hogy sok esetben nem éri el a kívánt eredményt. Ilyenkor általában a nem megfelelő kozmetikumot hibáztatja, hogy bőre nem egészséges, látszatra nem szép. Ilyenkor a bőr egyre irritáltabb, az agresszív kozmetikumok miatt sűrűbben gyullad, pattanásosodik. A pórusok kitágulnak, egyre láthatóbbak, eldugulnak és ez is gyulladáshoz vezet. Értelemszerűen ilyen esetekben szinte mániákusan ragaszkodunk hozzá, hogy bőrünk állapotán változtassunk.

Ha bőrünk szerkezetében is változásokat szeretnénk elérni, rendszeresen figyelnünk kell a belső tisztítókúrákra, melyek a máj megfelelő működésére vannak pozitív hatással. Megfelelő vitaminpótlásról is gondoskodnunk kell, illetve oda kell figyelnünk a hormonháztartás egyensúlyára is. A méreg- és salakanyagoktól megtisztított vér sokkal nagyobb arányban látja el éltető oxigénnel bőrünk sejtjeit, melynek következtében egészségesebb lesz, tisztítása jóval egyszerűbbé válik, kinézetre is megfiatalodik.

Hidratálásherpes

Megfigyelte valaha, hogy mennyi vizet iszik naponta? Meglepődne ha tudná, hogy milyen kevés folyadékot visz be szervezetébe. Pedig a bőr egészségének megőrzése elsősorban belső hidratálással történik, a szervezetbe bevitt folyadékok által. Ezt egészítjük ki a külsőleg alkalmazott erős hidratáló hatású készítményekkel. Ha úgy érzi, a legerősebb hidratáló krém sem szünteti meg bőre szárazságát, ideje lenne elgondolkodni folyadék fogyasztási szokásain, rászokni ismét a rendszeres vízivásra.

A bőrgyulladások kezelése

Bőrünk rendkívül érzékeny szerv, a sok irritáció, gyulladás, dermatitisz vagy herpesz kellemetlen, látható nyomokat hagy rajta. Főleg az arcunkon. A gyulladások legtöbb esetben nagyon fájdalmasak amellett, hogy esztétikailag sem kellemes a látványuk.

Megfigyelte, hogy arca egyes zónáinak gyulladása szinte óramű pontossággal tér vissza? Mikor azt hittük, hogy végleg megszabadultunk a kellemetlenségtől, ismét megkeseríti életünket.

Ahhoz, hogy bőre elváltozásai ne változtassák Önt egy ketyegő bombává, aki azonnal robban, térjen vissza a hagyományos ősi gyógyászat trükkjeihez, melyek a természet erejét használják a bőrgyulladások, elváltozások kezelésére. A gyógynövények mindig gyorsan és hatékonyan bevethetők. 

ten perfectA herpesz hólyagosodása és emiatt a bőrgyulladások kialakulása napjainkban is az egyik leggyakoribb probléma. Mivel a herpesz vírus nem írtható ki végleg a szervezetből, a kutatók folyamatosan keresik annak lehetőségét, hogy romboló hatása csökkenthető legyen. Számos kutatás és felmérés során keresték a gyulladások csökkentésének lehetőségét, a herpesz fájdalmas hólyagosodásának visszaszorítását célzó lehetőségeket.

A HerpEx egy rendkívül innovatív termék, mely a gyógynövények erejét vitaminokkal egészíti ki, hogy a herpeszes felfakadások, hólyagosodások gyakoriságát csökkentse, a bőr gyulladásának idejét is leredukálva.

A herpesz által okozott hólyagosodással járó égető, fájdalmas érzés könnyen felborítja a lelki egyensúlyt. Az esztétikumról nem is beszélve. Fontos, hogy ilyenkor a gyors, hatékony és nem utolsó sorban természetes módszerekkel vegyük fel a harcot a kialakult tünetek megszüntetésére, okozóinak legyengítésére. A HerpEx képes erre. Hatékonyságának köszönhetően a herpeszes hólyagosodások, gyulladások száma csökkenthető, így bőrünk természetes szépsége hosszabb időre megőrizhető.

HerpEx – az ép bőrért és a nyugodtabb életért!