Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Trucuri simple pentru un ten cu adevărat sănătos!

Trucuri simple pentru un ten cu adevărat sănătos!


Publicat în: 2015-04-29

herpesModul în care arată pielea noastră reflectă de cele mai multe ori starea de sănătate a întregului organism. Paliditatea feței trădează o serie întreagă de anemii, pielea prea roșie poate fi un semn de febră, leziunile herpetice reprezintă externalizarea infecției cu virusul herpes simplex și lista poate continua la infinit. De aceea, persoanele care își doresc un ten perfect trebuie să lucreze concomitent pe două fronturi dacă nu chiar trei: menținerea sănătății organelor interne, îngrijirea exterioară a pielii și stabilirea unui echilibru mental.

Curățarea tenului

Cele mai multe femei au o rutină extrem de strictă în ceea ce privește curățarea tenului. Însă, de cele mai multe ori, rezultatele se lasă așteptate iar vina este plasată exclusiv asupra produselor cosmetice necorespunzătoare. Tenul devine tot mai iritat din cauza produselor astringente, puseele de acnee revin cu regularitate, porii sunt tot mai dilatați și mai vizibili iar disperarea pune stăpânire pe mintea femeilor stresate de modul în care arată pielea lor.

Curățarea exterioară a tenului trebuie combinată cu niște cure eficiente de detoxifiere a ficatului, de vitaminizare a organismului și de echilibrare hormonală. Sângele eliberat de toxine poate oxigena mult mai bine pielea, curățarea devine imediat mai ușoară iar tenul arată mai tânăr, mai proaspăt și mai tonifiat ca niciodată.herpes

Hidratarea

V-ați monitorizat vreodată cantitatea de apă băută pe zi? Probabil că ați rămas uimite de cantitatea redusă de lichide ingerate intr-o anumită perioadă de timp. Hidratarea eficientă a pielii se face în principal din interior, prin apa ingerată și secundar prin cremele puternic hidratante pe care le folosim la exterior. Dacă ați încercat în zadar să combateți uscăciunea pielii cu produse cosmetice ar fi timpul să vă faceți un nou obicei din a bea un pahar sau două de apă pe zi în plus față de normalul actual.

Tratamentul inflamațiilor pielii

Pielea este un organ sensibil iar numeroasele iritații, inflamații, dermatite și leziuni herpetice lasă imediat urme neplăcute mai ales la nivelul feței. Cele mai multe inflamații sunt și extrem de dureroase pe lângă faptul că sunt total inestetice. Unele tipuri de leziuni apar cu regularitate de ceasornic făcându-ne viața amară tocmai când credeam că am scăpat de necazuri. Pentru ca pielea să nu ne mai transforme zilnic într-un pachet de nervi ar trebui să apelăm la cele mai simple metode de calmare a iritațiilor și anume plantele medicinale.

ten perfectLeziunile herpetice sunt printre cele mai iritante inflamații din câte există la ora actuală. Pentru că nu prea reușim să scăpăm de ele cercetătorii fac mereu studii și caută soluții la îndemână care să ne ajute să reducem episoadele dureroase și eventual să eliminăm definitiv virusul care le provoacă.

HerpEx este o combinație inovatoare de plante medicinale și vitamine special concepută pentru a reduce intensitatea și frecvența episoadelor de erupție herpetică. Pentru că o astfel de leziune ustură, doare și ne perturbă echilibrul interior trebuie să apelăm la metode naturale de combatere a virusului care ne afectează și a simptomelor. HerpEx are capacitatea de a stopa apariția unor astfel de leziuni lăsându-ne tenul sănătos și intact pentru o perioadă lungă de timp.

HerpEx – pentru o piele intactă, pentru o viață liniștită!