Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A modern férfi 5 leggyakoribb félelme

A modern férfi 5 leggyakoribb félelme


Dátum: 2015-04-29

felelemEgy kicsit mindenkit sakkban tart a holnap bizonytalansága. Ha az ősidőkben a férfinak keménynek is kellett mutatkozni,  bátor, elszánt viselkedést kellett tanúsítani, el kellett rejtenie a bizonytalanságait, fájdalmait  és félelmeit, manapság ez már nem így van.  Emberek vagyunk, mindenki a maga bizonytalanságával, problémáival. Néha megijeszt a bizonytalanság, máskor leteper az élet nehézségeivel járó depresszió. Szabadok vagyunk, érzelmeinknek is szabad utat engedhetünk: kimutatjuk, ha boldogok vagyunk, jelezzük, ha bánt vagy netán fáj, dühít valami.

Ha összesítenünk kellene, a modern férfi életében 5 alapfélelmet kellene felsorolnunk:

- a magánytól, egyedülléttől való félelem

- a szegénységtől való félelem

- az öregedéstől való félelem

- az impotenciától való félelem

- a nemzőképesség elvesztésétől való félelem

Az egyedülléttől való félelem életünk bizonyos szakaszaiban jelentkezik, akut módon. Ilyenkor égető szükségét érezzük valaki társaságának. A tinédzserek ilyenkor keresik azt a személyt, aki a korral járó frusztrációikat megérti. A fiatalok, felnőttek családalapításon gondolkodnak. A kor előrehaladtával, egy szeretett személy közelségének, társaságának hiánya felerősödik, hisz egyre inkább vágyunk arra az emberre, akivel megoszthatjuk az időskor mindennapjait is. A magány felemészt, felerősödik az egyedülléttől való félelem, hisz nehéz elfogadni, hogy épp öregkorára maradjon magára az ember, miután egész életét társas lényként élte.  

felelemA szegénységtől való félelem hajszolja a férfiakat abba az őrült munkatempóba, melynek eredményeként úgy érzik, pénzt spórolhatnak az esetleges nehéz napokra. Ha valaki egykoron szegényen vagy szerényebb körülmények között kezdte, az kitörölhetetlen nyomokat hagy, melyek mindennapos frusztrációként, állandó impulzusokként  maradnak meg. Van, akinek sosem sikerül ezt leküzdeni. Számos esetben ezek a férfiak hajlamosak a családjuk kárára őrült tempóban hajszolni a munkát, a szegénységtől való beteges félelmükben.

Az öregedéstől való félelem egyféle univerzális félelem, hisz nők, férfiak körében egyaránt jelentkezik. Az öregedéstől való félelem nemtől függetlenül hajszolja az embereket, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék fizikai, mentális fiatalságukat, frissességüket és szexuálisan aktívak maradjanak. Bátran kijelenthetjük, hogy az öregedéstől való félelem már fiatal felnőtt korunkban megjelenik, egyidejűleg az első ősz hajszálak és a megereszkedett bőr megjelenésével.

Az impotenciától való félelem  egy olyan ördögi kör, melyben nagyon sok férfiember megfordul. Az erős erekciók kimaradása pszichés zavart is okoz, elveszi az életkedvet. Az impotencia minden egyebek mellett egy mentális állapot, melyben a szorongás és az erős frusztráció játszik legnagyobb szerepet. Ettől a legnehezebb megszabadulni.

nemzokeptelenA nemzőképesség elvesztésétől való félelem az összes közül a legreálisabb és legkonkrétabb egy család életében. Az utódnemzés képtelensége valódi katasztrófát okoz az emberek életében. A Semenax segítségével bármikor megelőzhető a sterilitással járó szörnyű problémák kialakulása, hisz ez a természetes táplálék-kiegészítő segíti az ondósejtek mobilitását, sokszorosára növeli a megtermékenyítés valószínűségét. A Semenax használatával biztosított a nagy adag, jó minőségű sperma termelése, az erős erekció és a kielégítő orgazmus. Ezek azok a fontos komponensek, melyek elengedhetetlenek a sikeres megtermékenyítés folyamatában.

A Semenax növényi kivonatokat, vitaminokat és természetes aminosavakat tartalmaz, egy olyan optimális kombinációban mely garantálja a minőségi szexet, a sikeres megtermékenyítést és az egészséges utódok nemzését. Győzze le a meddőségtől való félelmét, használja a jó minőségű kapszulákba zárt természet erejét!