Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele 5 frici ale bărbatului modern

Cele 5 frici ale bărbatului modern


Publicat în: 2015-04-29

Tuturor ne e frică de ce poate aduce ziua de mâine. Dacă în vremurile mai vechi bărbații trebuiau să fie și mai ales să arate duri și să-și manifeste cât mai puțin fricile, durerile și sensibilitățile, astăzi nu cred că mai este cazul de așa ceva. Suntem oameni, cu problemele și insecuritățile noastre personale. Uneori ne e frică de necunoscut iar alteori cădem în depresie din cauza greutăților vieții. Suntem liberi să ne exprimăm bucuria când ne place și tristețea când ne copleșește supărarea.

fricaDacă ar fi să le catalogăm, bărbatul modern ar manifesta 5 frici de bază:

- frica de singurătate

- frica de sărăcie

- frica de bătrânețe

- frica de impotență

- frica de incapacitatea de a avea copii.

Frica de singurătate se manifestă foarte acut în unele perioade ale vieții în care se simte nevoia stringentă de companie. Adolescenții își caută partenere care să le înțeleagă frustrările vârstei. Tinerii și adulții vor să întemeieze familii. Înaintarea în vârstă aduce mult mai mult în atenție problema lipsei unei persoane apropiate care cu care să fie împărtășite neajunsurile bătrâneții. Singurătatea ne macină pe fiecare iar frica de a rămâne singuri după ce am avut companie toată viața este și mai puternică.

fricaFrica de sărăcie îi împinge pe unii bărbați să muncească non stop pentru a acumula mai mulți bani pentru niște eventuale zile grele. Frustrarea de a fi fost cândva sărac este un impuls constant și o frustrare zilnică pe care mulți n-o pot depăși. Uneori, astfel de bărbați tind să-și neglijeze familiile în favoarea luptei lor constante cu frica de a rămâne sărac.

Frica de bătrânețe este cumva universal valabilă atât pentru bărbați cât și pentru femei. Teama de bătrânețe ne face să căutăm mereu noi metode de a arăta cât mai bine fizic, de a ne păstra tonusul mental și de a rămâne sănătoși și potenți. Am putea spune că începem să ne temem de bătrânețe încă din perioada de adult tânăr când vedem cum încep să ne apară fire de păr alb sau ne pierdem elasticitatea pielii.

Frica de impotență este ca un cerc vicios pe care foarte mulți bărbați în străbat. Incapacitatea de a avea erecții puternice macină psihicul și strică pofta de viață. Impotența este pe lângă altele și o stare mentală de anxietate, de frustrare puternică ce nu poate fi alungată nicicum.

infertilitateFrica de infertilitate este însă cea mai reală și cea mai concretă în viața unei familii. Incapacitatea de a procrea poate duce la dezastre. Semenax poate preveni oricând astfel de probleme cumplite legate de infertilitate pentru că acest supliment alimentar promovează mobilitatea spermatozoizilor și crește astfel capacitatea de fecundare a ovulului. Folosind Semenax vă asigurați de o cantitate mai mare de spermă de calitate, de erecții tari și de orgasme puternice. Toate acestea sunt elemente extrem de importante în ciclul fertilității.

Semenax conține plante, vitamine și aminoacizi naturali într-o combinație optimă și eficientă pentru promovarea unui sex de calitate din care să rezulte urmași sănătoși. Nu ezitați să vă alungați frica de infertilitate folosindu-vă din plin de produse naturale, bune și curate pentru familia dumneavoastră!