Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az egészséges ízületek tovább visznek!

Az egészséges ízületek tovább visznek!


Dátum: 2015-04-29

fajdalomAz ízületeink komplex rendszerek, melyek kemény és lágy részekből, a csúszást elősegítő ízületi folyadékból és a durva behatásokat elnyelő membránokból épülnek fel, így trauma esetén csökkentik a nagyobb sérüléseket. Ahhoz, hogy ez az összetett rendszer a kor előrehaladásával is megfelelően működjön, már gyerekkorból, gondoskodni kell az egészségéről. Különös figyelmet kell fordítanunk ízületi rendszerünkre felnőtt, de főleg az öregkorban.

Íme néhány nagyon egyszerű és nagyon hatékony óvintézkedés mellyel ízületei mobilitását és egészségét megőrizheti:

- Tartsa mindig optimális szinten szervezete kalcium, magnézium és D vitamin készletét, hisz ezek az ásványok elengedhetetlenek a csontok, porcok és izmok egészségéhez. A rendszeres laborvizsgálatok- melyekkel a vérből ellenőrizhetjük a kalcium és magnézium szintjét-, nagyon sok kellemetlenségtől megkímélnek: törékeny csontok, izomgörcsök, ízületi gyulladások. 

- Nagyon fontos komolyan venni minden csontot, izomzatot, ízületet ért sérülést. Ha sérülése nem is igényel orvosi ellátást, tudni kell, hogy minden csontrendszerben bekövetkezett sérülés életre szóló nyomokat hagy. Ha az ízületek sérülésére nem alkalmazunk megfelelő kezelést, ezek merevvé, és végül használhatatlanná válnak. Az ütés után bekövetkezett immobilizáció, rekuperációval teljesen megszüntethető, az ízület visszanyeri eredeti mozgékonyságát.

izuleti fajdalom- Az ülő életmóddal, kevés mozgással nem védhetjük meg ízületeinket. A kornak, egészségi állapotnak, évszaknak megfelelő, rendszerességgel végzett gyakorlatok, egy normális testsúly és megfelelő ásványi anyag utánpótlás mellett megőrzik az ízületi rendszer egészségét. 

- Mielőtt bármit sportolni kezdene, tájékozódjon alaposan. Az intenzív megterhelésnek kitett csont és érrendszer könnyen sérül. A túlsúlyos emberek kik az izmok tonizálását, testsúlyuk optimalizálását szeretnék elérni a sport által, kérjék ki egy szakember véleményét. Neki az a dolga, hogy felmérje a szív, tüdő, izom és csontrendszer állapotát, és a kornak, alkatnak, egészségi állapotnak megfelelő mozgást, sportot javasoljon.

- Válasszon a lábának és a terhelésnek leginkább megfelelő edző cipőt, hogy ízületei terhelését csökkentse. Az erős terhelés egy rosszul kiválasztott edzőcipővel párosítva komoly sérülésekhez, porckopásokhoz, ficamokhoz vagy más traumákhoz vezethet. Bármilyen jelentéktelennek tűnő sérülést szenvedett és nem tud azonnal orvoshoz menni, rögzítse a sérült ízületet minőségi ortézissel, vagy bármilyen átmeneti, de biztos megoldással.

Ha állandóan aggódik ízületei egészségéért, fájdalmai, balesetekből visszamaradt sérülései vannak, ízületi gyulladások gyötrik vagy más problémái vannak, válasszon a sérüléseinek megfelelő természetes gyógymódot, válassza az ArtroHelp termékcsaládot. Az ArtroHelp három terméket tartalmaz:

izulet- ArtroHelp Calm, természetes alapanyagokból készült termék, mely csökkenti a fájdalmat és a gyulladásokból származó ízületi merevséget.

- ArtroHelp Repair, a legjobb választás a betegség, baleset következtében megsérült csontszövetek regenerálására, gyógyítására.

- ArtroHelp Forte, magnézium, vitamin, ásványi anyag és hidrolizált kollagén komplex összeállítás az ízületek teljes regenerációjának elősegítésére. Csökkenti a korral járó ízületi degenerációt, gyulladást.

Az ArtroHelp termékcsalád azokat segíti, akik ismét szeretnék visszanyerni egykori mozgékonyságukat, szeretnének gyorsan, hatékonyan, eredményesen mozogni, az arthritis, bursitis, ínhüvelygyulladás és egyéb ízületi rendszert érintő gyulladás által okozott fájdalmak nélkül.