Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Articulațiile sănătoase vă pot duce departe!

Articulațiile sănătoase vă pot duce departe!


Publicat în: 2015-04-29

durereArticulațiile noastre sunt sisteme complexe alcătuite din părți dure și părți moi, lubrifiate de lichid sinovial și protejate de membrane capabile să absoarbă șocurile și să funcționeze ca un sistem tampon în caz de traumatism. Pentru ca acest ansamblu extrem de complex să funcționeze perfect la orice vârstă trebuie să ne îngrijim mereu de buna lui funcționare din copilărie până la maturitate și mai ales la bătrânețe.

Iată câteva măsuri foarte simple și eficiente prin care vă puteți menține articulațiile mobile și sănătoase pentru o perioadă lungă de timp:

- Mențineți tot timpul un nivel optim de calciu, magneziu și vitamina D, minerale absolut esențiale pentru sănătatea oaselor, cartilagiilor și mușchilor. Analizele regulate pentru determinarea nivelului de calciu și minerale din sânge vă pot scuti de multe neplăceri precum fragilitatea osoasă, crampele musculare sau inflamațiile articulațiilor.

- Tratați cu maximă seriozitate orice traumatism care implică oasele, mușchii și articulațiile. Chiar dacă nu simțiți nevoia de a merge la doctor după fiecare accidentare trebuie să știți că traumatismele osoase lasă în urmă sechele cu repercursiuni pentru tot restul vieții. Articulațiile pot deveni rigide și nefuncționale dacă tratamentul corespunzător tipului de traumatism nu este aplicat la timp. Imobilizarea urmată de exerciții de recuperare vă poate reda în totalitate funcționalitatea pierdută în urma unei lovituri.

durere articulatii- Sedentarismul nu vă protejează articulațiile. Exercițiile regulate, adaptate vârstei, stării de sănătate și anotimpului combinate cu o greutate normală și un nivel adecvat de minerale reprezintă cheia sănătății articulare.  

- Informați-vă foarte bine înainte de a începe să practicați un sport. Efortul intens pune mari presiuni pe sistemul osteo-articular și poate uneori dăuna sănătății acestuia. Persoanele mai plinuțe care doresc să-și tonifieze musculatura sau să slăbească prin sport trebuie mai întăi să consulte un specialist. Acesta va trebui să determine starea de sănătate a inimii, a plămânilor, mușchilor și oaselor și le va putea indica tipul de sport adaptat pentru greutatea și sănătatea organismului în cauză.

- Alegeți încălțăminte pentru sport cât mai adaptată tipului de picior și tipului de efort la care vreți să vă supuneți articulațiile. Intensitatea sporită a antrenamentelor combinată cu un tip de încălțăminte total inadecvat poate duce la accidentări serioase, la eroziunea cartilajelor, la entorse, fracturi sau alte traumatisme. Dacă ați suferit un accident fie el și minor dar nu puteți ajunge imediat la un medic nu ezitați să vă imobilizați articulația afectată folosind orteze de bună calitate sau alt tip de imobilizare pe care îl aveți la îndemână.

Dacă vă îngrijorați mereu cu privire la starea de sănătate a sistemului dumneavoastră articular, aveți dureri și sechele rămase în urma traumatismelor, suferiți de boli inflamatorii sau alte probleme alegeți o gamă de produse naturale concepute special pentru afecțiunile de care suferiți. Gama ArtroHelp are în componență trei produse:

articulatii- ArtroHelp Calm, produs natural pentru reducerea durerii și rigidității articulare caracteristice bolilor inflamatorii

- ArtroHelp Repair, ideal pentru repararea și regenerarea țesuturilor osoase distruse în urma bolilor sau traumatismelor

- ArtroHelp Forte, complex regenerator articular cu magneziu, vitamine, minerale și colagen hidrolizat pentru repararea rapidă a cartilajelor degenerate de vârstă sau de afecțiuni inflamatorii.

Gama ArtroHelp vine acum în ajutorul tuturor celor care vor să redevină mobili, rapizi, eficienți și productivi și mai ales fără dureri articulare atroce provocate de artrite, bursite, tendinite și alte inflamații caracteristice sistemului osteo-articular!