Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Félek a ráktól! Mit tehetek?

Félek a ráktól! Mit tehetek?


Dátum: 2015-04-29

rakGál úrnak prosztatarákja van. A szomszédot vastagbélrákkal diagnosztizálták. A nagynéni mellrák gyanús. A barátnőm gyereke leukémiás. Hogy kerülje el az ember, hogy depresszióba essen, ha naponta ilyen keserű hírekkel bombázzák? Ilyenkor teszi fel az ember a kérdést magának, hogy lehet az, hogy a 21. században még mindig vannak gyógyíthatatlan betegségek, mint a rák, a hepatitisz C és az AIDS? Mit vétett a 10 éves gyermek, aki ilyen fiatalon küzd a rákkal? Melyek azok a konkrét tényezők, amelyek nyomán a rák kialakul a szervezetünkben és hogyan kerülhetjük el őket hatékonyan? Senki sem tudja még. Mindig azzal nyugtatnak meg bennünket, hogy zajlanak az intenzív kutatások, speciális vizsgálatokkal keresik az ellenszert. Konkrét eredmények hiányában, nem tehetünk mást, mint túlélni a halálos kort. Bármi áron.

Az igazság az, hogy elegünk van az unalomig ismételt mantrákból, melyek végül se igazolódnak be:

- A sok E adalékkal terhelt élelmiszer rákot okoz!

- A cigaretta és az alkohol rákkeltő!

- Ha nem fogyasztasz bio élelmet, a permetezett zöldségek, gyümölcsök okoznak majd rákot!

- Ha nem mozogsz rendszeresen, rákos leszel!

- Az állati fehérje is rákkeltő! Meg kell változnod, legyél vegetáriánus!

- A margarinok és olajok (növényi) hajlamosítanak a rákra!

rakHa jobban meggondoljuk, mindannyian ismerünk legalább egy olyan személyt, aki betartotta az összes rákellenes tanácsot, útmutatót és végül a sors iróniájaként épp a rákot nem úszta meg. Nagyon találó a közmondás, amely azt mondja: "Amitől félsz, azt nem kerülheted el!"

Lapozzuk fel időközben a nagyszülők régi kalendáriumait, feljegyzéseit, hisz az idősek bölcsességei nem kopnak meg az évek során, azok szinte örök érvényűek. Hány tippet találunk arra vonatkozólag, hogyan lehetne jobban vigyázni arra, hogy ne kapjunk rákot? Nulla. Hány, sok felkiáltójeles listát találunk korabeli magazinokban arról, hogy mit NEM LEHET MEGENNI, mitől óvjuk magunkat? Én kezdem azt hinni, hogy páratlanul gyáva és ijedős emberekké váltunk. Elfelejtettük hogyan kell élni, éppen attól való félelmükben, hogy túl korán meghalunk? Nem élhetjük életünk minden napját abban a félelemben, hogy rák lesz az emlőnkben, hisz teljes depresszióba esünk! Viszont választhatjuk a szép, nyugodt életet. Tényleg csak választás kérdése, hogy éljünk a mának.

- Választhatjuk azt, hogy kevesebbet veszekszünk, többet nevetünk!

- Választhatjuk azt, hogy nyíltabbak leszünk, gyerekesebbek és kevésbé kritikusak önmagunkkal, gyerekeinkkel szemben!

- Élvezzünk egy fagyit és egy sétát a parkban. Anélkül, hogy arra gondolnánk a fagyi rákkeltő, a park levegője szennyezett.

- Élvezzük szüleink, nagyszüleink, barátaink társaságát anélkül, hogy azon aggódnánk, mit hoz a holnap!

rak nelkulHa véletlenül mégis azt látjuk, hogy gyógyíthatatlan betegségek furakodnak be a saját vagy a családunk életébe, gyógyításra használjuk a természet erejét. Természetes szerekkel gyógyítsuk a betegség által legyengített szervezetünket.

A CancerEx egy emberek milliói által használt étrend-kiegészítő. Emberek, akik hozzánk hasonlóan súlyos fertőzésekben, krónikus betegségekben és különböző rákos megbetegedésekben szenvednek. A CancerEx kapszula erősíti a betegség által legyengített immunrendszert, csökkenti a rákellenes kezelések kellemetlen mellékhatásait (hányinger, hányás, hajhullás) és növeli az életkedvünket a megpróbáltatásokkal szemben. A CancerEx folyamatosan segíti az érintett embereket, hogy visszanyerjék bizalmukat, az élet szépségében. Az életet a jelenben érdemes élni még akkor is, ha a betegség helyet akar magának az életünkben!