Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mi-e frică de cancer! Ce pot să fac?

Mi-e frică de cancer! Ce pot să fac?


Publicat în: 2015-04-29

cancerDomnul Cutărescu are cancer de prostată. Vecina are cancer de colon. Mătușa e suspectată de cancer la sân. Copilul prietenei are leucemie. Cum să nu te apuce depresia când ești bombardat zi de zi și oră de oră cu astfel de vești crâncene? Stai și te întrebi cu disperare cum se poate ca în secolul 21 să mai avem încă boli incurabile precum cancerul, hepatita C sau SIDA. Cu ce a greșit copilul meu de s-a procopsit cu cancer la numai 10 ani? Care sunt în concret factorii care duc la apariția cancerelor și cum pot să mă feresc eficient de ei? Nimeni nu știe încă. Suntem asigurați că se fac studii intense și avansate. Pentru rezultate concerte mai așteptăm și ne mai tratăm cum putem.

Adevărul e că ne-am cam săturat să auzim mereu aceleași mantre repetate la infinit și care până la urmă se dovedesc ineficiente:

- Faci cancer dacă mănânci produse cu multe E-uri!

- Faci cancer dacă fumezi și bei alcool!

- Faci cancer de la pesticidele din fructe și legume și pentru că nu mănânci alimente bio!

- Faci cancer dacă nu exersezi regulat!

- Proteina animală e cancerigenă! Trebuie să devii vegan!

- Margarina și uleiul (grăsimi vegetale) te predispun la cancer!

cancerDacă stăm să ne gândim, fiecare dintre noi cunoaște cel puțin o persoană care s-a încadrat foarte bine în astfel de tipare și reguli anti-cancer iar la urmă, ironia sorții, s-a îmbolnăvit tocmai de cancer. E foarte potrivit proverbul care spune că "de ce ți-e frică de aia nu scapi!"

Să răscolim între timp almanahul bunicii pentru că înțelepciunea bătrânilor rămâne întotdeauna valabilă peste ani. Câte sfaturi despre cum să te ferești mai bine de cancer credeți că vom găsi acolo? Zero. Câte liste despre ce anume SĂ NU MĂNÂNCI, ajustate cu multe semne de exclamare la urmă, vom descoperi în ziarele și revistele de epocă? Tind să cred că am ajuns niște fricoși fără pereche care între timp au și uitat cum se trăiește viața de frica faptului că o vor pierde prea curând. Nu putem trăi zi de zi cu frica de cancer în sân și cu depresia în suflet. Putem însă alege ca astăzi să trăim frumos.

- Astăzi putem alege să ne certăm mai puțin și să râdem mai mult!

- Astăzi putem fi mai deschiși, mai copilăroși și mai puțin critici cu noi înșine și cu copiii noștri!

- Astăzi ne putem bucura de o înghețată și de o plimbare în parc fără să ne gândim că înghețata e cancerigenă iar aerul din parc extrem de poluat!

- Astăzi ne putem bucura de compania bunicilor, părinților și prietenilor fără să ne gândim că peste o lună e posibil că nu-i vom mai vedea!

fara cancerIar dacă descoperim din întâmplare că bolile incurabile și-au făcut loc în viața noastră sau a familiei noastre, este indicat să folosim remedii naturale prin care să ne vindecăm organismul solicitat de boală. Sau măcar să mai reducem din simptomele care ne fac viața un chin.

CancerEx este un supliment alimentar folosit de milioane de oameni din întreaga lume care suferă ca și noi de infecții grave, boli cronice sau diverse tipuri de cancer. Capsulele de CancerEx vă vor întări sistemul imunitar afectat de boală, vă vor reduce simptomele asociate tratamentelor pentru cancer (grețuri și vărsături, căderea părului) și vă vor reda pofta de viață redusă la  minimum de chinul prin care treceți. CancerEx a ajutat și ajută în continuare o categorie mare de oameni să-și recapete încrederea în frumusețea vieții. Viața merită trăită astăzi chiar dacă boala ne bate la ușă!