Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ne hagyd, hogy a fájdalom átvegye az irányítást az életed felett!

Ne hagyd, hogy a fájdalom átvegye az irányítást az életed felett!


Dátum: 2015-04-29

fajdalomA mai modern tudomány állása szerint több mint 100 féle reumás betegség létezik. Egyesek gyengébb lefolyásúak, mások viszont szinte elviselhetetlen fájdalmakat, ízületi merevséget, mozgásképtelenséget okoznak. Ez a beteget mindennapi tevékenységeinek elvégzésében is gátolja. A reumatikus betegségek okozta gyulladások a lakosság nagy számát érintik: vagy genetikai örökletesség vagy külső tényezők állnak a betegség hátterében. Mivel a betegség kialakulását elég nehezen előzhetjük meg hatékonyan, a hangsúlyt ilyen esetekben a tünetek kezelésére és a megváltozott mozgáskorlátozott életmód kialakítására kell fektetni.

A reumatikus gyulladások, a leginkább leterhelt ízületeket érintik: azokat melyek a teljes testsúlyt tartják. Hátgerinc, csípő és bokaízületek - itt alakul ki leghamarabb terhelésből adódó betegség. Az emberi csontok végét, illetve az ízületi üregeket a kapcsolódási pontokon porc borítja, a felületi csúszás megkönnyítése érdekében.  Az ízületek leterhelése könnyen előidézheti az üregek borításának kopását, idővel a teljes eltűnését, így az ízületi üregben lévő két csontfelület egymással érintkezik. Ennek következtében alakul ki a nagy fájdalommal járó ízületi gyulladás és a mozgáskorlátozottság.

Ahhoz, hogy a reumatikus fájdalmak ne hatalmasodjanak el teljesen életünk fölött, fontos, hogy kérjük kinetoterapeuták segítségét. A biztonságos mozgás, a pihenés, a fájdalomkezelés, az elvégezhető munkamennyiség és a környezeti tényezők mind olyan területek, melyeken változtatni kell a mozgáskorlátozottság okán.fajdalom

A szakember által előírt mozgás és gyakorlat sorozatok rendszeres ismétlésével, megmeredt ízületeink ismét mobilissá tehetőek. Az ízületek állapotának romlását masszázzsal, meleg pakolásokkal, csomagolásokkal, lézerterápiával és más hasonló terápiás kezelésekkel lassíthatjuk le. Ezáltal az izom-tonizáció is javítható.

A legfontosabb azonban a betegség tudatosítása, annak elfogadása, hogy megváltozott mozgásunk szinte visszafordíthatatlan változásokon esett át, ez bizonyos korlátokkal jár, kötelező egy új életforma kialakítása is mely megváltozott képességeinknek megfelel. Az ízületet vagy izmokat és hátgerincet érintő gyulladásban szenvedők speciális pihenést igényelnek, szokniuk kell az állandó fájdalmat. A tünetek gyulladáscsökkentők alkalmazásával csökkenthetőek, ezek használata azonban más belső szervek, mint a gyomor, máj károsodását idézhetik elő.

fajdalomAzok, akik idegenkednek a nagyszámú napi tabletta adagok lenyelésétől, természetes hatóanyagokkal is próbálkozhatnak. Ezek külsőleg alkalmazhatóak és sokkal egyszerűbben csökkentik a fájdalmakat. Az AntiDur termékcsalád azoknak készült, akiket reumatikus, izom és gerincfájdalmak gyötörnek. A növényi aktív hatóanyagok, oldott formában, bőrön keresztül fejtik ki hatásukat. A termék kiszerelése olyan, mint egy roll-on dezodor, a forgó golyó segítségével visszük fel a hatóanyagot a bőrre, mely megszáradva egy vízhatlan filmréteget képez. Ennek köszönhetően, folyamatosan szabadulnak fel a természetes gyógyhatású anyagok, melyek a szervezetbe jutva csökkentik a gyulladást, fájdalmat.

Ha úgy érzi életét elviselhetetlen fájdalmak keserítik meg, használja bizalommal az AntiDur termékcsaládot. Mivel természetes hatóanyagokat tartalmaz, bármilyen korosztály tagjainál bátran alkalmazhatjuk. A szervezetében fellépő fájdalmait kezelje természetes és kevésbé kártékony módon, hogy szervezetét ne tegye ki felesleges, káros mellékhatásoknak!