Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu lăsa durerea să-ți conducă viața!

Nu lăsa durerea să-ți conducă viața!


Publicat în: 2015-04-29

durereExistă peste 100 de tipuri de boli reumatismale clasificate de medicina modernă până la ora actuală. Unele dintre ele sunt mai ușor de suportat iar altele sunt de-a dreptul invalidante pentru că provoacă dureri insuportabile, articulații rigide sau chiar imobilitate și incapacitate de a face lucrurile necesare de zi cu zi. Afecțiunile inflamatorii reumatismale afectează un mare procent din populație și sunt fie moștenite pe cale genetică fie rezultatul factorilor de mediu. Pentru că sunt destul de puține modalități eficiente de a preveni astfel de probleme, trebuie să ne axăm ceva mai mult pe managementul simptomelor și pe ajustarea stilului de viață odată ce inflamația s-a instalat.

Articulațiile cele mai afectate de inflamații sunt cele care suportă toată greutatea corpului și anume: coloana vertebrală, articulațiile șoldurilor și articulațiile genunchilor. Aici se instalează cel mai rapid problemele cauzate de suprasolicitare. Osul uman este tapetat de cartilagiu la interfața dintre capul osos și cavitatea articulară pentru a permite o mai bună și eficientă alunecare între cele două. Suprasolicitarea articulațiilor poate produce o subțiere până la dispariție a cartilagiului lăsând suprafețele osoase expuse direct frecării din interiorul cavității articulare. Astfel apare durerea, inflamația și mobilitatea scăzută la articulațiile importante.

durerePentru ca problemele reumatismale să nu devină cu totul invalidante trebuie să apelăm la ajutorul unor specialiști kinetoterapeuți care ne pot îndruma în ceea ce privește mișcarea, odihna, managementul durerii, cantitatea de muncă pe care o putem depune fără a ne expune durerii, care sunt factorii de mediu de care trebuie să ne ferim și altele.

O parte din mobilitatea pierdută se poate recupera prin diverse tipuri de exerciții fizice și mișcări repetitive propuse de specialiști. Ședințele de masaj, împachetările calde, terapiile cu laser și alte tipuri de terapii sunt foarte recomandate pentru a stopa pentru un timp progresia bolii și pentru recuperarea vitalității și tonicității musculare.

Cel mai important lucru rămâne însă conștientizarea faptului că unele lucruri s-au achimbat aproape ireversibil în modul total de abordare a mișcării. Cei care suferă de inflamații articulare, musculare sau ale coloanei vertebrale au nevoie de un regim special de odihnă, trebuie să se obișnuiască cu un nivel constant de durere care de multe ori se tratează cu antiinflamatorii puternice în detrimentul sănătății altor organe precum stomacul sau ficatul.

durerePentru cei care simt că nu mai pot suporta ideea de a înghiți atât de multe pastile pe zi, există remedii naturale, care se aplică extern și prin care se tratează mult mai simplu durerea. Gama AntiDur este scăparea celor care suferă de dureri reumatismale, dureri musculare, de coloană sau dureri cauzate de nevralgii. Substanțele active din plante sunt dizolvate într-o formulă lichidă și aplicate pe piele cu ajutorul unui dispozitiv de tip roll on. După aplicare, pe piele se formează o peliculă rezistentă la apă din care se eliberează constant substanțe naturale pentru combaterea durerii osoase, musculare sau articulare.

Dacă ați simțit că viața dumneavoastră a luat o turnură imposibil de suportat din cauza durerilor, gama AntiDur vă stă la dispoziție. Produsele naturale pot fi folosite în siguranță atât de adulți cât și de copii sau vârstnici. Nu ezitați să vă tratați problemele într-un mod cât mai blând și mai natural cu putință pentru ca organismul dumneavoastră să nu sufere agresiuni fără motiv!